ŠAMPIONSKI MIKS – IGRAJTE ZA KATAR uz najveće kvote na svetu!

Tokom cele radne nedelje fokus je bio na najboljim ligama širom Starog kontinenta, sa takvom praksom se nastavlja i u danima koji služe za odmor i razonodu.

Stvarno je teško oceniti koje će nacionalno prvenstvo doneti više uzbuđenja, pa je tako kladionca Meridan pripremila najbolju moguću ponudu, kako bi svaki događaj bio kvalitetno pokriven. Međutim, pre nego što pređemo na sportske događaje koji nas očekuju za vikend, želimo još jednom da vam skrenemo pažnju na promociju koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Meridian je od 1. aprila pokrenuo takmičenje IGRAJ ZA KATAR, koje će one najupornije i sa najviše znanja odvesti na planetaran spektakl kao što je Svetsko prvenstvo u fudbalu.

Igrači svakodnevno dobijaju interesantne dnevne izazove, a evo šta vam je to spremno za današnji datum.

DNEVNI IZAZOV ZA 22.04: Igrač koji pogodi najveću kvotu na Aviatoru u toku tekućeg dana osvaja najviše poena!

Ako kojim slučajem još uvek niste deo promocije IGRAJ ZA KATAR nema nikakvih problema. U slučaju da se registrujete na meridianbet.rs rešavate sve u nekoliko koraka.

Ne samo da imate priliku odmah da se uključite u takmičenje, već dobijate POKLON BONUS BEZ USLOVA U IZNOSU OD 500 RSD za online i uzivo kladjenje.

A, onda… Učestvujte u dnevnim izazovima, deponujte novac u toku jednog meseca u minimalnom iznosu od 5.000 RSD i obezbedite kompletan aranžman za Katar – put, smeštaj + karta za Svetsko prvenstvo u fudbalu!

Kada uradite sve što je potrebno sledi početno zagrevanje. A kako to najbolje da uradite? Tako što ćete zaviriti u ponudu sa najvećim kvotama koje možete pronaći samo u kladionici Meridian.

Evo i male pomoći…

ARSENAL – MANČESTER JUNAJTED, subota 13.30

Tipovi i kvote: kec 2.30, iks 3.45, dvojka 3.20

Fudbaleri Mančester junajteda nastavljaju seriju teških mečeva. Nakon gostovanja Liverpulu sledi odlazak na noge još jednom velikom rivalu. Interesantno je da će ovaj duel biti direktna borba za peto mesto. Po svemu sudeći „crveni đavoli“ se nalaze u katastrofalnoj formi, ali kada počne derbi sva statistika „pada u vodu“.

Ko je vaš favorit?

Predlog za igru: GG

Kvota u Meridianu: 1.75

BORNMUT – FULAM, subota 16.00

Tipovi i kvote: kec 2.45, iks 3.35, dvojka 2.85

Vreme je za derbi u engleskom Čempionšipu… Aleksandar Mitrović i njegov Fulam napravili su veliki uspeh ostvarivši već sada direktan plasman u Premijer ligu naredne godine. „Mitrogol“ je upisao 40. pogodak ove sezone i tako trasirao put svojoj ekipi do elite. Međutim, plasmanu Premijer ligu može da bude još slađi, samo ako se pobedi prvi pratilac na tabeli, ekipa Bornmuta. „Trešnjice“ će po svemu sudeći takmičenje u Čempionšipu završiti na drugom mestu, ali sigurno je da žele dostojno nadmetanje sa prvoplasiranim Fulamom. Biće zanimljivo do samog kraja, na koga vi tipujete?

Predlog za igru: X2

Kvota u Meridianu 1.60

INTER – ROMA, subota 18.00

Tipovi i kvote: kec 1.70, iks 3.85, dvojka 4.70

Inter ponovo juri za Milanom koji drži prvu poziciju u italijanskoj Seriji A, a ovog puta će izabranici Simonea Inzagija imate pakleno težak zadatak. U goste im dolazi Roma koja se nalazi u delimično dobrom raspoloženju zahvaljujući odličnim rezultatima u evropskim takmičenjima. Kombinacija je mnogo, zato dobro promislite pre nego što odigrate na ovaj par.

Predlog za igru: GG&3+

Kvota u Meridianu: 2.10

BAJERN MINHEM – BORUSIJA DORTMUD, subota 18.30

Tipovi i kvote: kec 1.40, iks 5.80, dvojka 6.40

Spremite se za veliki derbi nemačkog fudbala, koji će da „puca“ na sve strane prevashodno iz dva razloga. Prvo, Bajern Minhen je pokazao da je „ranjeni lav“ najopasniji, kada je u prethodnom kolu deklasirao nemoćnu Arminiju Bilefeld. Drugo, Borusija iz Dortmunda igra pakleno dobar fudbal i ako ponovi pola onoga što je pokazala protiv Volfsburga spektakl u subotu je zagarantovan.

Na koga vi tipujete?

Predlog za igru: 1&3+

Kvota u Meridianu: 1.70

*Napomena: kvote su podložne promenama!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Železničar dobija petog trenera ove sezone

Kako prenosi Sportski žurnal Tomislav Sivić postaće novi trener Železničara iz Pančeva koji se nalazi u veoma teškoj situaciji kada je...

POVEZANE OBJAVE