INTER NE NAMERAVA DA STANE: Lako do pobede u derbiju (VIDEO)

Fudbaleri Intera vezali su i četvrtu uzastopnu pobedu u Seriji A. Ovog puta su na Đuzepe Meaci u derbiju bili bolji od Rome sa 3-1.

Pored 4 vezane pobede u prvenstvu, prethodno su sa ubedljivih 3-0 izbacili i gradskog rivala Milan u polufinalu Kupa Italije, tako da je braniocu Skudeta ponovo krenulo nabolje.

Na isteku prvih pola sata prednost domaćinu doneo je Denzel Damfris, nakon što ga je odličnom loptom u prostor uposlio Hakan Čalhanoglu.

Deset minuta kasnije prednost je diplirana u režiji hrvatskih fudbalera. Ivan Perišić je dodao loptu do Marsela Brozovića, koji se nalazio u šesnaestercu, a potom je varkom sebi stvorio prostora za šut i savladao golmana Vučice Patrisija.

Već u 52. minutu Čalhanoglu je upisao i svoju drugu asistenciju, ovog puta iz kornera. Sjajno je naciljao Lautara Martineza, koji je glavom smestio loptu u gol i tako nastavio niz posle dva gola protiv Milana. Prethodno je upravo Lautaro nezgodnim udarcem izborio korner za svoj tim.

Tek utešni pogodak za Romu postigao je Henrih Mehitarjan, kada je u 85. minutu posle asistencije Eldora Šomurodova vrhunski naciljao i smestio loptu iza leđa Samira Handanovića.

Inter se tako vratio na lidersku poziciju Serije A sa bodom više od gradskog rivala, dok Roma zauzima 5. mesto sa dva boda, ali i utakmicu više od njenog gradskog rivala Lacija.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bivši fudbaler Zvezde het-trikom vodi tim ka tituli (VIDEO)

Veoma uzbudljiva šampionska trka vodi se u fudbalskom prvenstvu Crne Gore, gde je Dečić nedavno došao do prednosti, koju...

POVEZANE OBJAVE