NBA: Jang i Bogdanović vratili Atlantu u život (VIDEO)

Košarkaši Atlante su slavili u trećem meču plej-ofa protiv Majamija 111:110. Tim iz Džordžije je tako smanjio u seriji 2-1.

Utakmica je imala porpilično loš uvod, s obzirom da odložena za 45 minuta, pošto da je u neprosrednoj blizini hale pronađen „sumnjiv paket“, pa su policija, obezbeđenje hale i specijalne jedinice morali da ispitaju o čemu se radi. Paket se nalazio na stepeništu blizu arene koje je povezano sa stanicom metroa.

Meč je rešen 4,4 sekunde pre kraja, pošto je Trej Jang prepoznatljivim flouterom postigao pobedonosni koš.

Najefikasniji u Atlanti bio upravo Jang sa 24 poena (6/14 iz igre), 8 asistencija i ovog puta samo tri izgubljene lopte. Bogdan Bogdanović je odigrao 32 minuta, postigao je 18 poena (7/17 iz igre, 4/9 za tri poena), imao je 8 skokova, 6 asistencija, 1 blokadu, 2 ukradene i 1 izgubljenu loptu.

U poraženom sastavu Džimi Batler nije uspeo da ponovi briljantnu partiju iz prethodne utakmice – ovog puta je postigao 20 poena (8/20 iz igre), a imao je 10 skokova i 8 asistencija. Najefikasniji je bio Tajler Hiro sa 24 poena (10/22 iz igre), a 20 poena dodao je i Maks Strus.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ŠAMPION NEMAČKE PRIVLAČI PAŽNJU: Brzonogi ofanzivac na radaru premijerligaša?

Fudbaleri Bajer Leverkuzena okitili su se titulom u Bundesligi, čekajući na to 120 godina. Sada su osim tog trofeja u...

POVEZANE OBJAVE