BORBA ZA TROFEJ I KATAR U JEDNOM DANU: Navijaj za Đokovića i obezbedi karte za Svetsko prvenstvo

Najbolje ide uz najbolje i zato – pored vrhunske svakodnevne sportske ponude koju ima, kladionica Meridian nastavlja da pomera granice i neprekidno oduševljava svoje korisnike.

Ne samo da ćete imati priliku da učestvujete u još jednom izazovu u okviru takmičenja IGRAJ ZA KATAR, već ćete moći da navijate za pohod Novaka Đokovića ka još jednom trofeju u karijeri, a prvom u ovoj godini i to – uz najveće kvote na svetu.

Ali, pre nego što se pozabavimo „belim sportom“ i spektaklom u Beogradu, na kratko ćemo se osvrnuti na dešavanja u dosada neviđenom takmičenju na našim prostorima.

Od kada je 1. aprila počelo takmičenje IGRAJ ZA KATAR igrači svakoga dana imaju pred sobom interesantne dnevne izazove, a tako će biti i ove nedelje.

DNEVNI IZAZOV ZA 24.4: Potrebno je pogoditi najveću kvotu na tiketu koristeći samo igre ukupno golova 4+ i 5+. Tiket NE MORA biti dobitan!

Kao što se može primetiti izazov je i više nego primamljiv, a ako još uvek niste i baš sada želite da postanete deo promocije IGRAJ ZA KATAR  – nema nikakvih problema!

Za početak, dovoljno je da se registrujete na meridianbet.rs. Ne samo da ćete dobiti mogućnost da uđete u borbu da vas Meridian odvede na Mundijal, već ćete na ime poklona inkasirati BONUS U IZNOSU OD 500 RSD i to – BEZ USLOVA!

A, onda… Učestvujte u dnevnim izazovima, deponujte novac u toku jednog meseca u minimalnom iznosu od 5.000 RSD i obezbedite kompletan aranžman za Katar – put, smeštaj + karta za Svetsko prvenstvo u fudbalu!

Kada smo se upoznali sa svim potrebnim informacijama, red je da pogledate šta kladionica Meridian ima u ponudi za veliko finale Serbia Opena.

Kao što smo mogli da predpostavimo, srpski as Novak Đoković je bez većih problema stigao do finala turnira koji se održava u glavnom gradu naše zemlje.

Ako verujete da jedan od najboljih igrača u istoriji belog sporta može da dođe do prve titule u 2022. godini na „domaćem terenu“ onda vam toplo preporučujemo da obratite pažnju na najveće kvote koje možete pronaći na meridianbet.rs.

Kombinacija je mnogo, na vama je samo dobro da promislite, navijate za Novaka Đokovića i ne zaboravite da učestvujete u takmičenju IGRAJ ZA KATAR!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PREDLOG ZA KAPITENA: Vujošević preporučio knjigu Panteru

Legendarni trener Partizana Duško Vujošević poznat je i po tome što insistira da njegovi igrači moraju da čitaju knjige. Trofejni...

POVEZANE OBJAVE