Naredne sezone ne žele ispustiti Skudeto: Napoli već dogovorio dva i ide po treće pojačanje!

Napoli polako posustaje u borbi za Skudeto. Napolitanci su nakon poraza od Fiorentine remizirali s Romom i udaljili se od titule Serije A.

Ekipa Lućana Spaletija nalazi se na trećem mestu na tabeli sa pet bodova manje od lidera Intera i teško će do toliko željenog naslova prvaka Italije.

Dok je igračima ostalo još pet kola da naprave čudo i postanu prvaci, uprava kluba bavi se letnjim prelaznim rokom.

Prema pisanju Gazette delo Sport, Matijas Olivera i Kvičaa Kvaratskelia već su dogovorili transfer u Napoli, a na putu da učini isto je i Empolijev Kristjan Aslani.

Gruzijac Kvaratskhelia bit će zamjena za Lorenca Insinjea koji napušta stadion Dijego Armando Maradona na kraju sezone i odlazi u kanadski Toronto.

Levi bek Hetafea Matijas Olivera dolazi u Napoli kao zamena za Fazija Ghoulama kojem ugovor ističe na kraju ove sezone.

Dvadesetogodišnji Aslani još uvek nije dogovorio sve s Napolijem. Jedan od najperspektivnijih igrača u Serije A igra sjajnu sezonu u Empoliju.

Albanac je u svojoj debitantskoj sezoni u seniorskom fudbalu upisao 18 nastupa i pokazao da se radi o velikom potencijalu. Njegova vrednost procjenjuje se na 3,5 miliona evra, a još uvijek nema potpisan profesionalni ugovor s Empolijem.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Trojica igrača Fenera pod znakom pitanja za drugi meč sa Monakom

Košarkaši Fenerbahčea napravili su brejk u prvom meču protiv ekipe Monaka. Međutim, turski klub ima dosta problema pred drugi...

POVEZANE OBJAVE