SAMO U MERIDIANU: Karte za Svetsko, put i smeštaj + MILIONSKE NAGRADE!

Početak svake radne nedelje nije nešto previše inspirativan, ali kada pogledate šta vam je to novo spremila kladionica Meridian promenićete mišljenje. Naravno, reč je neverovatnoj i do sada neviđenoj promociji na našim prostorima – IGRAJ ZA KATAR!

Od 1. aprila takmičari imaju priliku da se nadmeću u interesantnim dnevnim izazovima, koji na kraju svakog meseca mogu da im donesu dosta benefita.

Igrači su se do sada susreli sa raznovrsnim kombinacijama sportskih i slot igara, a evo šta je to kladionica Meridian spremila svojim korisnicima za današnji dan.

DNEVNI IZAZOV ZA 25.04: Neophodno je odigrati najviše tiketa koji sadrže samo LUCKY 6. Dobitni tiketi nose dva poena!

Primamljivo zar ne? Zato ako još uvek niste deo promocije IGRAJ ZA KATAR nema potrebe za čekanjem.

Zgrabite priliku, otvorite nalog na meridianbet.rs i pokrenite magiju. Ne samo da ćete automatski dobiti šansu da se nađete u takmičenju, nego vas čeka i jedno dodatno iznenađenje kao znak dobrodošlice.

Kladionica Meridian svakom novom registrovanom korisniku poklanja BONUS DOBRODOŠLICE U IZNOSU OD 500 RSD za online i kladjenje uzivo.

A, onda… Učestvujte u dnevnim izazovima, deponujte novac u toku jednog meseca u minimalnom iznosu od 5.000 RSD i obezbedite kompletan aranžman za Katar – put, smeštaj + karta za Svetsko prvenstvo!

Smatramo da više ništa nije potrebno dodati, osim UŽIVAJTE!!!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SENZACIJA: Brozović se vraća u evropski fudbal i to u velikana koji se želi vratiti na stare staze slave?!

Marcelo Brozović bi nakon samo jedne sezone u Saudijskoj Arabiji mogao vratiti na Stari kontinent i to u klub...

POVEZANE OBJAVE