Donald o Zvezdi: Iz sezone u sezonu se sve više podiže lestvica!

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Mičel Donald posetio je na treningu fudbalere Crvene zvezde. On je rekao da će biti podrška sa tribina crveno-belima pred meč sa Čukaričkim.

Došao sam da podržim Zvezdu pred najvažnije izazove u sezoni. Ekipu čeka pet finala, imamo dva boda više od prvog pratioca na tabeli, tako da je sve u našim rukama. Vidim da je atmosfera u ekipi odlična i to me posebno raduje, a jedva čekam utakmicu protiv Čukaričkog, s obzirom na to da ću biti na stadionu i pružiti timu maksimalnu podršku kako bi ostvario novu pobedu. Nadam se da će navijači doći u što većem broju u sredu, momcima je potrebna podrška, a zaslužili su je, istakao je Donald.

On je na trenigu sreo i neke od fudbalera sa kojima je igrao u crveno-belom dresu.

Klub radi odlično, primetno je da se iz sezone u sezonu sve više podiže lestvica, a ja sam i po odlasku rekao da ću nastaviti da kao navijač budem uz Crvenu zvezdu. Još uvek ima tu fudbalera koji su igrali sa mnom, što je dokaz da klub radi sjajno. Tu je Borjan, Rodić, Gobeljić, Srnić, Kanga, Katai, Ben, Pavkov… Poznajem i Popovića, bili smo oko mesec dana u klubu zajedno, sećam se i malog Erakovića, bio je na pripremama sa nama, sada je izrastao u fantastičnog igrača. Takođe i Nikolić je često trenirao sa nama kao jedan od najvećih talenata iz škole, golman Gordić. Naravno i Milijaš, legenda kluba, sada je u stručnom štabu. Lepi dani kojih se uvek rado setim, izjavio je Donald.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NEĆE BITI PRED MEDIJIMA: Trener Minesote odsutan na konferenciji pred polufinale sa Denverom?

Košarkaši Minesote i Denvera prvi su poznati polufinalni par bilo koje od dve konferencije NBA lige. Aktuelni šampioni Nagetsi eliminisali...

POVEZANE OBJAVE