Iskreno: Alegri prokomentarisao Vlahovića

Juventus je juče na izuzetno teškom gostovanju u Sasuolu doneo sva tri boda u Torino. Juventus je bio bolji rezultatom 1:2, a golove za tim iz Torina postigli su Dibala i Ken.

Nakon utakmice trener fudbalera Juventusa Masimilijano Alegri rekao je da njegova ekipa mora da se poboljša u defanzivi.

-Ostvarili smo važnu i tešku pobedu protiv Sasuola koji je odigrao odličnu utakmicu. U prvom poluvremenu smo bili slabi, ušli smo nonšalantno, ali smo u nastavku bili znatno bolji. Bio sam ljut zbog načina na koji smo izgubili neke lopte u završnici. Morali smo da budemo bolji u defanzivi, to je ono što mladi igrači moraju da razumeju, rekao je Alegri.

Iskusni trener je rekao je da dosta razgovara sa srpskim napadačem Dušanom Vlahovićem.

-Dušan je mlad, ima malo iskustva, a postavio je pred sebe visoke ciljeve. Mora da ostane smiren, da pronađe balans. Mnogo razgovaram sa njim, mora da ostane smiren i da pronađe balans, a to će učiniti kroz utakmice i sazrevanje. Zbog prevelike želje nekada mu se desi da promaši loptu. Sve kroz šta prolazi je normalno za dečka od 22 godine, rekao je Alegri

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gocić pred Crvenu zvezdu: Respekt i priprema za Ligu šampiona!

Derbi meč poslednjeg kola ligaškog dela domaćeg vaterpolo šampionata igra se na bazenu SC "11. april" u subotu od...

POVEZANE OBJAVE