Lalatović: Previsoka kazna za Piščevića

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije kaznila je fudbalera Radničkog Nedeljka Piščevića na šest utakmica zbog starta na Vuka Mitoševića nakon kojeg je fudbaleru Radnika pukla noga.

Meni je jako žao Vuka, to je momak koga sam ja hteo da zadržim u Vojvodini kad je odlazio i to je momak za koga mogu slobodno da kažem da, gde god ja budem bio trener, ako budem imao autoritet – a mislim da ću ga imati – da ću ga dovesti da mu pomognem da se vrati. Ja ću to sigurno uraditi, jer je stvarno reč o kvalitetnom igraču, rekao je Lalatović i dodao:

I Vuk zna i svi znamo koji smo gledali tu utakmicu, da Piščević nije imao nikakvu nameru da ga povredi. U tom duelu mu je jednostavno ostala noga, jer je teren bio takav kakav jeste, loš. Zakočila mu je noga, izgubio je ravnotežu, kako ju je izbio samo je seo Mitoševiću na nogu, nije imao nameru. Da se zatrčao, da je uklizao nameru, da je uradio nešto sa leđa ja bih prvi rekao da ga suspenduju na šest meseci. Ponavljam, Vuka mi je jako žao, ali kazna za Piščevića je previsoka, rekao je trener Radničkog.

Radnički od 18.30 igra protiv Maldosti u Lučanima.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ATP MADRID: Nadal u svom stilu, posle tri sata, u osmini finala

Španski teniser Rafael Nadal savladao je Pedra Kaćina u trećem kolu mastersa u Madridu posle tri seta 6:1, 6:7,...

POVEZANE OBJAVE