NAJBOLJI FUDBAL U EVROPI PONOVO GLAVNA TEMA: Da li Benzema i Real mogu do novog čuda uz NAJJAČI BONUS!?

Na red je došlo ono što su svi veliki ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svetu toliko dugo čekali. Atmosfera je na ivici usijanja zbog činjenice da slede završne brobe u Ligi šampiona.

Pred nama je polufinale elitnog evropskog fudbalskog takmičenja u kom će se naći četiri tima koja su, realno, najviše pokazala tokom cele sezone.

Očekuje na dva fantastična dvomeča, ali to nije sve. Da kompletan utisak bude potpun potrudila se kladionica Meridian koja je spremila najbolju moguću ponudu, ali nisu u pitanju samo brutalne kvote…

Ima tu još nešto primamljivije, što ostavlja bez daha! Evo o čemu se radi.

Svakom novom korisniku najbolja kladionica u regionu poklanja fenomenalan BONUS DOBRODOŠLICE U IZNOSU OD 500 RSD!

Sve što je potrebno jeste da se registrujete na meridianbet.rs i tako otvorite mogućnost za velike dobitke.

A kako najbolje da iskoristite pomenuti poklon bonus? Tako što ćete pogledati šta je to kladionica Meridian spremila za prvi polufinalni par Lige šampiona.

Na travnati teren, prvo će istrčati asovi Mančester sitija i Real Madrida. Duel najtrofejnijeg kluba u Evropi i tima koji još uvek ne zna kako izgleda osvojiti „ušati pehar“ donosi velika očekivanja.

Prevashodno zbog toga što znamo kako su dva tima igrala u dosadašnjem delu takmičenja. Tu pre svega mislimo na golgetera Real Madrida, Karima Benzemu, koji igra kao u transu.

Francuski napadač je zahvaljujući sjajnim rolama omogućio „kraljevskom klubu“ da eliminiše rivale kao što su Paris Sen Žermen i Čelsi, a sada je na redu još jedan pakleno težak zadatak.

Bukmejkeri Meridiana su svesni važnosti utakmice napravili najjače moguće kvote na svetu. Prema njihovoj proceni Mančester siti se nalazi u boljoj poziciji da dođe do trijumfa, prevenstveno zbog prednosti domaćeg terena.

Kvota na „građane“ je 1.55, dok je sa druge strane kvota na potencijalnu pobedu Real Madrida 5.80. Popularni „iks“ iznosi 4.30.

Biće veoma interesantno, „pucaće“ na sve strane od kvalitetnog fudbala, na vama ostaje samo da uživate i iskoristite sve što vam Meridian pruža. Ali, takođe nikako ne treba da zaboravite na najbolje takmičenje na našim prostorima u vidu promocije IGRAJ ZA KATAR!

Kladionica Meridian svakoga dana organizuje interesantne izazove za registrovane korisnike, a evo šta je to spremno za utorak.

DNEVNI IZAZOV ZA 26.06: Neophodno je pogoditi najviše parova sa igrom I1+&2+. Tiket NE MORA biti dobitan!

Kao što možete da vidite registracija na meridianbet.rs može da vam donese mnogo benefita. A, onda… Učestvujte u dnevnim izazovima, deponujte novac u toku jednog meseca u minimalnom iznosu od 5.000 RSD i obezbedite kompletan aranžman za Katar – put, smeštaj + karta za Svetsko prvenstvo!

Impresivno, zar ne? Možda nećete verovati, ali ni to nije kraj kada je u pitanju kladionica Meridian.

Najbolja kladionica u regionu je spremila širok spektar granica na poena igrača (NBA i Evroliga) tačnije osam ili devet novih opcija za svakog igrača koji je u ponudi za klađenje. Kompletnu ponudu možete pogledati na meridianbet.rs

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zasluženo: Kampaco je MVP (VIDEO)

Košarkaš Real Madrida Fakundo Kampaco je najkorisniji igrač drugih utakmica četvrtfinala plej-ofa Evrolige. Real Madrid je pobedio Baskoniju sa 101:90...

POVEZANE OBJAVE