Meloun pobesneo zbog pitanja o Jokiću: Ne znam odakle im tolika mržnja (VIDEO)

Trener Denvera Majk Meloun na konferenciji za medije je dao zanimljiv odgovor o Nikoli Jokiću.

Novinarka Kejt Vindži postavila je pitanje stručnjaku o ljudima koji Jokića nazivaju “analitičkim MVP-jem”, zbog statistike koju ostvaruje.

Ma… Ne znam šta da kažem tim budalama. A stvarno su to, budale. Ne znam odakle im tolika mržnja. Pa, Nikola Jokić je, pre svega, sjajan igrač! A kada bukvalno pričamo o njemu, tu su pobede koje ostvaruje, uticaj koji ima na sve na terenu, na to da su svi saigrači oko njega bolji kada su sa njim… Ne znam šta ti ljudi hoće više?! Samo zato što ne blokira toliko šuteva ili ne zakucava preko trojice, ne smemo da kažemo da je sjajan košarkaš!? Zašto to ne smemo? Pa, eto, Stef Kari je sjajan igrač, rekao je Meloun i dodao:

Ne morate da bude neverovatnih fizičkih sposobnosti da biste bili MVP. Ne morate, stvarno, biti takvi kakve svi zamišljaju da ‘jedino takav mora biti MVP’. Ne shvatam to, zaista. Da, analitički posmatrano, njegova statistika je zaista daleko iznad svih drugih, ali uticaj koji on ima svake večeri na naš tim, e to je neverovatno! Pa, niko u Zapadnoj konferenciji nema više pobeda od nas u poslednje četiri sezone. To je ta ‘analitika’ koju kritikuju? Pa, ako je ‘analitika’ da imamo više pobeda nego svi drugi, potpišite i mene, i ja sam za nju! Mislim, to je ludilo.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OGROMNA PROMENA: Najbolji strelac u istoriji Lacija odlazi iz kluba, Tudor mu već pronašao zamenu

Nakon osam sjajnih godina, kapiten i najbolji strelac Lacija Ćiro Imobile odlučio je da napusti Olimpiko na kraju sezone. Imobile...

POVEZANE OBJAVE