Partizan slomio TSC u Humskoj! (VIDEO)

Fudbaleri Partizana savladali su ekipu TSC-a na svom terenu rezultatom 4:1 u okviru trećeg kola plej-ofa Superlige Srbije.

U uvodnim trenucima utakmice, oba tima su bila prilično izjednačena na terenu. Prvu veliku šansu imali su crno-beli. Zdjelar je ukrao loptu, kombinovao je sa Rikardom i Miljkovićem, koji loše centrira, pa propada napad crno-belih.

Međutim, u 31. minutu usledio je šok na stadionu u Humskoj, TSC je postigao gol. Bočkaj sjajno proigrava Stefana Vukića koji je pobegao Vujačiću i lobovao nemoćnog Popovića.

Zapretio je Partizan u 34. minutu, Mening je pronašao prostor za centaršut u šesnaestercu, tražio je Rikarda, koji ne uspeva najbolje da zahvati loptu glavom.

Nakon ove šanse usledila je greška Jojića, koju ni gosti nisu uspeli iskoristiti.

U 41. minutu domaći su izjednačili Natho je šutirao sa oko 18 metara, preko živog zida uz stativu za 1:1.

Partizan je samo malo čekao do novog gola, strelac je bio Rikardo, a nakon VARA je odlučeno da pogodak bude priznat za vođstvo Partizana.

U drugom poluvremenu Partizanu nije trebalo mnogo da ponovo zatrese mrežu protivnika, u 48. minutu Aleksandar Miljković je postigao gol za crno-bele nakon više od deset godina.

Nakon ovog gola potpuno se srušila igra gostujućeg tima, pa je Partizan došao do još jednog pogotka u 61. minutu, a strelac je bio Nemanja Jović.

Miletić je u 66. minutu tražio gol glavom, ali sudije u VAR sobi su procenile da lopta nije prešla gol liniju, pa je rezultat ostao nepromenjen.

Usledila je trostruka izmena u gostujućem timu, izašli su Ratkov, Bočkaj, Đakovac i Banjac, a ulaze Milićević, Stanojlović, Dukure i Mirčevski.

Međutim, to nije donelo mnogo gostujućem timu, Partizan je nastavio da napada preko Natha i Rikarda, ali do kraja utakmice nisu uspeli doći do novog gola, pa je rezultat ostao nepromenjen 4:1 za crno-bele.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE