UZALUD SJAJNI LUČIĆ I JARAMAZ: Barselona brejknula Bajern

Košarkaši Barselone savladali su Bajern u Minhenu sa 75-66 u trećoj utakmici četvrtfinala plejofa Evrolige, i na taj način poveli sa 2-1 u seriji.

Barsa je već posle nepunih pet minuta trojkom Nikolasa Laprovitole povela sa 16-5, tako da je dat nagoveštaj onog što će se deseti kasnije.

Kada je Brendon Dejvis na samom početku drugog perioda vratio dvocifrenu prednost (28-17), više tim iz Blaugrane nije dozvoljavao da se spusti ispod tog novoa, sve do konačnog rezultata.

Uzalud su odlični bili srpski reprezentativci Vladimir Lučić, koji je bio najefikasniji u svom timu sa 17 poena (6 skokova, 2 asistencije), i Ognjen Jaramaz sa 13. Pored njih dvojice, Ogastin Rabit je u sastavu iz Minhena bio dobar sa 14 poena, 8 skokova i 3 asistencije.

Sve ih je međutim zasenio Nikola Mirotić koji je svoj tim vodio do pobede sa čak 25 poena, uz 6 skokova i 3 asistencije. Pored njega, Letonac Rolands Šmits je upisao 12 poena, uz 5 skokova i 2 asistencije.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezda značajno oslabljena u Madridu

Košarkaši Crvene zvezde u petak igraju meč protiv Real Madrida u okviru 32. kola Evrolige. Crveno-beli u meč sa liderom...

POVEZANE OBJAVE