Brajs Džouns se oglasio posle glasanja za MVP-a

Za dva dana očekuje nas početak plej-ofa ABA lige, a u njemu ćemo gledati i FMP Meridian, koji je posle sjajnih partija i velike borbe u regularnom delu sezone uspeo da izbori mesto među šest najboljih timova.

Već smo analizirali sezonu “Pantera”, a shodno svemu tome – veći deo javnosti očekivao je da će Brajs Džons poneti titulu MVP i naći se u idelanoj petorci.

Ipak, glasovi su rekli drugačije. Mesta za Džonsa nije bilo, iako je najbolji poenter ABA lige (415), drugi najbolji asistent (174) i drugi po indeksu korisnosti.

U razgovoru za Meridian sport, Brajs je imao kratak komentar na tu temu, ali je govorio i o očekivanjima pred meč sa podgoričkom Budućnošću i plej-of ABA lige.

– Gledajući celu godinu, imam neke svoje ciljeve, a to nije bio jedan od njih, tako da… Nemam komentar, rekao je Džouns.

Bilo kako bilo, FMP je ostvario sjajan uspeh i samim plasmanom u plej-of opravdao očekivanja. Ipak, kao što je ranije i sam trener Nenad Stefanović, a sad Brajs potvrdio, “Panteri” nemaju nameru da se tu zaustave.

Ne volim reč “zadovoljan”, jer kada si zadovoljan znači da ti je vrlo ugodno u tome i onda se previše opustiš. Sjajno je kada postigneš sve te stvari i stigneš do plej-ofa, ali samo moramo da nađemo način da pobedimo dalje, završio je plej FMP-a.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE