BREGAR NAKON ŽREBA: Sa optimizmom i pozitivnom energijom očekujem Evropsko prvenstvo

Rukometašice Srbije igraće na Evropskom prvenstvu, koje će se od 4. do 20. novembra ove godine održati u Sloveniji, Severnoj Makedoniji i Crnoj Gori, u grupi sa reprezentacijama Danske, Švedske i Slovenije, a utakmice će se igrati u Celju.

Selektor Srbije Uroš Bregar istakao je da grupa koju je izvukla naša reprezentacija nije ni najteža, ni najlakša.

– Bili smo u četvrtom šeširu, što mislim da nismo zaslužili, pa je ishod žreba ovakav. Rivali na takmičenju su nam selekcije Danske, Švedske i Slovenije. Reprezentaciju Slovenije dobro poznajemo, domaćin je takmičenja i sa Slovenijom smo odmerili snage na Svetskom prvenstvu u Španiji održanom u decembru mesecu prošle godine, rekao je Bregar, pa dodao:

– Švedska je još jedan poznat protivnik sa kojim smo igrali upravo u kvalifikacijama za ovo takmičenje. Poslednjih pet godina Švedska uz Dansku, Norvešku i Francusku spada u najozbiljnije i najbolje reprezentacije sveta. Pred nama je težak zadatak, ali ovo je sport. Igramo u Sloveniji, u Celju, i baš sa optimizmom i pozitivnom energijom očekujem ovo Evropsko prvenstvo, poručio je selektor reprezentacije Srbije.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PROMENE U ZVEZDI: Glazer odlazi, vraća se Borjan i stiže još jedan golman iz Superlige!?

Fudbaleri Crvene zvezde večeras gostuju Vojvodini od 17:30 u drugom kolu plej-ofa. Sa njima će igrati finale kupa, dok će...

POVEZANE OBJAVE