ČEFERIN NAJAVIO ZNAČAJNU ODLUKU: Ukidaju se sankcije ruskim i beloruskim ekipama?!

Prvi čovek UEFE Aleksandar Čeferin izneo je stav da ruski i beloruski predstavnici u fudbalskim takmičenjima ne bi trebalo da budu deo sankcija prema ovim zemljama, i najavio da će se o tome odlučivati na sednici u Nionu.

On je u razgovoru za mariborski “Večer”, kako prenosi “MaxBet sport”, izjavio da sport ne bi trebalo da trpi zbog odluka pojedinaca, kao i da je organizacija na čijem je čelu bila prisiljena na odluke koje se tiču sankcija prema ruskim klubovima, koji su izbačeni iz evropskih takmičenja.

Podsetimo, moskovski Spartak je izbačen iz osmine finala Lige Evrope, dok je reprezentaciji Rusije onemogućeno da igra u baražu za plasman na Svetsko prvenstvo koje će se krajem ove godine održati u Kataru.

On je jasno poručio da će UEFA uskoro doneti odluku o mogućnosti nastupa ruskih klubova u evropskim takmičenjima, a biće zanimljivo videti kakava će biti s obzirom na to da je čelni čovek jasno izrazio sopstveni stav.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE