Još ništa nije gotovo: Klop zna kakva igra je potrebna za prolazak u finale

Fudbaleri Liverpula pobedili su Viljareal u prvoj utakmici polufinala Lige šampiona rezultatom 2:0.

Liverpul je na Enfildu slavio autogolom Pervisa Estupinjana u 53. i pogotkom Sadija Manea u 55. minutu.

-Bilo je jasno da moramo samo da nastavimo sa onim što smo radili. Čim su se pojavljivali momenti u kojima se Viljareal oslobađao pritiska i na kratko, odmah su bili pretnja. Najvećim delom smo se sa time nosili veoma dobro. Mislim da smo odigrali prilično dobru utakmicu, rekao je posle meča trener Liverpula Klop.

Nemački stručnjak je rekao da njegov tim mora da bude skoncentrisan za naredni meč.

-Bilo je dobro i u prvom poluvremenu, mislim da smo sve radili kako treba, noge su nas slušale i znali smo da samo treba tako da nastavimo. Da ostanemo pozitivni i koncentrisani. Za sada, sve kako treba. Ali, čeka nas i put u Španiju i pokušaćemo da dođemo do finala. Videćemo. Moraćemo da budemo 100 odsto spremni, fokusirani i u pravom raspoloženju za taj revanš. Imamo dva gola prednosti i to je dobro, bolje nego pre 90 minuta, pre početka utakmice, ali nismo prošli dalje. Ako nas pobede rezultatom koji ih vodi u finale, zaslužili su, ako ne onda smo mi zaslužili, rekao je sjajni trener.

Revanš utakmica između Viljareala i Liverpula igra se 3. maja.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Otac srpskog NBA asa novi član UO Crvena zvezda!

Crvena zvezda dobila je pojačanje u Upravnom odboru. Naime, kako su preneli crveno-beli, "pojačanje" je Ilija Jović, otac srpskog reprezentativca...

POVEZANE OBJAVE