NOVI OBRT NA ENFILDU: Poznat status Jirgena Klopa!

Mnogi ostrvski mediji javljaju, kako prenosi “Mozzart sport”, da je Jirgen Klop pred potpisom novog četvorogodišnjeg ugovora, po kom bi na klupi Liverpula ostao do 2026. godine.

Prethodni, zvanično još uvek aktuelni ugovor, isticao mu je 2024. godine, i prema ranijim najavama ove godine očekivalo se da će nakon toga napustiti klub sa Enfilda.

Delovalo je da je Liverpu,l posle osvajanja Lige šampiona i Premijer lige, i uzdizanja kluba posle godina lošijih rezultata, u padu i da će doći do promena, ali se sve okrenulo nakon dobre aktuelne sezone.

Ovo će biti treća obnova ugovora u ovom klubu za Nemca kog su prvobitno proslavili uspesi sa Borusijom iz Dortmunda. U klubu je od oktobra 2015, a ugovor je produžio u junu 2016, kao i decembru 2019. godine. Izgleda da je na pomolu novi paraf, koji bi trebalo da uveća zaradu Klopa.

Kako se navodi, u odluci o produžetku saradnje značajnu ulogu mogla bi da ima promena sportskog direktora, gde bi posle 11 godina Majka Edvardsa trebalo da zameni Klopov prijatelj i istomišljenik Džulijan Vord.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Radonjiću falilo dva poena do evro trofeja

U finalu Fiba Evrokupa viđena je prava drama u revnš meču Bašakšehira i Čemnica. Nemački tim je prvi meč dobio...

POVEZANE OBJAVE