PROMENA PLANA U ABA LIGI: Poznato kada će na teren “večiti”

Usled ispadanja Cedevita Olimpije od turske Burse u četvrtfinalu Evrokupa, rukovodstvo regionalne ABA lige odlučilo je da promeni termine odigravanja utakmica u plejofu, a poznat je i konačan datum početka polufinala.

Prva runda plejofa će svakako startovati 30. aprila, gde će se sastati FMP i Budućnost, odnosno Cedevita Ollimpija i Igokea, ali su već druge utakmice ove runde pomerene tri dana unapred, pa će se umesto 7. odigrati 4. maja, a potencijalne treće, odlučujuće, skoro nedelju dana ranije, 8. maja, umesto 14. maja kako je ranije planirano.

Tako je sada poznat i konačni termin polufinalnih utakmica, faze od koje startuju Crvena zvezda – igra protiv Cedevita Olimpije ili Igokee – i Partizan, koji ide na pobednika meča FMP – Budućnost.

Prve utakmice polufinala odigraće se 12. maja, revanš-mečevi četiri dana kasnije, a eventualne treće utakmice 20. maja.

Finalna borba počeće 24. maja, i prve dve utakmice će biti odigrane na parketu boljeplasiranog finaliste u ligaškom delu, a igraće se na tri dobijene.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

TEŠKO DA MOŽE BOLJE: Inter je pronašao igrača kakvog je godinama tražio

Dok je Inter na dominantan način stigao naslova prvaka Italije, čelnici milanskog velikana punom parom spremaju plan za sledeću...

POVEZANE OBJAVE