Šta će Murinjo reći na ovo? Ten Hag izgradnju novog Junajteda počinje iz Rima!

Mančester junajted polako privodi kraju još jednu razočaravajuću sezonu. Od trofeja na Teatru snova opet neće biti ništa, a ni od igranja u Ligi šampiona sledeće sezone.

Mali dašak nade da se nešto može promeniti u posrnulom velikanu je dolazak novog trenera Erika ten Haga koji će preuzeti ‘Crvene đavole’ ovog leta.

Brojni igrači povezuju se sa Junajtedom u poslednje vreme, provode se razne predstave ekipe za sledeću sezonu, a šta će od svega toga biti saznaćemo u letnjem prelaznom roku.

Sada su italijanski i engleski mediji plasirali još jedno ime kao pojačanje UJunajteda za sledeću sezonu. Reč je o fudbaleru Rome i italijanskom reprezentativcu, Nikolu Zaniolu.

Ovaj 22-godišnjak pokazao je igrama u rimskom velikanu da izrasta u velikog igrača. Za kratko vreme postao je ljubimac navijača na Olimpiku, ali se ambicije kluba, koji već godinama životari u prosečnosti, ne poklapaju sa željama mladog ofanzivca.

Zaniolo ne krije da želi postati jedan od najboljih fudbalera evrope u nadolazećem periodu, pa se čini da je došlo vreme za stepenicu više u njegovoj karijeri.

Zadnju reč oko mogućeg dolaska Zaniola na Teatar snova imaće trener Rome, a nekada šef Mančester junajteda Žoze Murinjo, koji sigurno ne bi bio oduševljen kada bi ostao bez svog najboljeg igrača.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE