Durent bodrio bivšeg saigrača do izjednačenja, Slukas promašio propusnicu za Beograd! (VIDEO)

Košarkaši Monaka savladali su u veoma neizvesnoj završnici Olimpijakos sa 78-77 i na taj način izjednačili u četvrtfinalnoj seriji Evrolige na 2-2.

Timovi su se čitavim tokom utakmice smenjivali u prednosti, a najveću je ostvario tim koji vodi naš Saša Obradović na osam minuta do kraja, posle trojke Vila Tomasa za 70-61.

Ipak, usledila je ekspresna serija od 11-0, najviše zahvaljujući trojkama Papanikolaua i Volkapa, kojom je došlo do preokreta, pa je na nešto više od pet minuta do kraja bilo 71-70 za Pirejce.

Na kraju je Kostas Slukas – iako je u završnom periodu vezao dve trojke kada se meč lomio – promašio pokušaj van linije 6,75 za pobedu, koja bi ujedno donela i “kartu” za fajnal for u Beogradu.

Najefikasniji pojedinac utakmice bio je Dvejn Bejkon sa 21 poenom, uz 4 asistencije i skok, a odlično ga je pratio i Majk Džejms – koji je imao podršku sa tribina ni manje ni više nego od Kevina Durenta – upisavši 18 poena, 6 skokova i 4 asistencije.

U poraženom timu je Slukas postigao 19 poena, uz 3 asistencije i 2 skoka, dok je Aleksandar Vezenkov odigrao olraund partiju sa 17 poena, 8 skokova i 5 asistencija.

Danilo Anđušić je u pobedničkom sastavu na parketu proveo nešto manje od 7 i po minuta i za to vreme upisao samo 3 skoka.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pokuševski se “pohvalio” svojim urnebesnim izvođenjem auta na kraju NBA sezone, pa otkrio da li će igrati za reprezentaciju (VIDEO)

Srpski košarkaš Aleksej Pokuševski na velika vrata je ušao u NBA ligu kao visokopozicionirani pik na Draftu, kada ga...

POVEZANE OBJAVE