LUČIĆ I JARAMAZ TVRD ORAH: Barsa (za sada) bez plasmana u Beograd!

Košarkaši Bajerna savladali su u Minhenu Barselonu sa 59-52, u četvrtom meču četvrtfinalne serije Evrolige, tako da će o učesniku fajnal fora koji će se igrati u Beogradu odlučiti peta utakmica.

Nakon neizvesne prve četvrtini, Bavarci su već početkom druge preko Žan Marka Šiška ostvarili dvocifrenu prednost, koju su posle trojke Ognjena Jaramaza na 44 sekunde do kraja, zadržali i na poluvremenu, kada su vodili sa 36-25.

Prednost je u drugom poluvremenu nastavila samo da raste, do maksimalnih +19, do kojih se došlo u završnim minutima trećeg perioda poenima Otela Hantera.

Prednost na tom nivou su održavali većim delom do kraja, pa Kataloncima nije mnogo pomogla ni serija 12-1 u poslednja tri i po minuta.

Najefikasniji na utakmici bio je Aleksa Abrines, koji je postigao 12 poena, uz 3 skoka i bio jedini dvocifren u poraženom timu.

I u redovima pobednika samo je Nik Vajler-Veb postigao dvocifren broj poena – 12, uz 8 skokova i 4 asistencije. Ovakav bilans igrača ne čudi s ozirom na mali rezultat i tvrdu utakmicu.

Od srpskih košarkaša, Vladimir Lučić je zabeležio 8 poena, 4 skoka i 2 asistencije, a Ognjen Jaramaz 6 poena, 4 skoka i 2 asistencije.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

LŠ: Tenerife prvi finalista!

U prvom polufinalu F4 Lige šampiona, koji se igra u Beogradu, u kojem su se sastali Tenerife i Peristeri,...

POVEZANE OBJAVE