MERIDIAN PONOVO ISPED SVIH: Evo kakva je procena da će Konstrakta ponoviti uspeh Marije Šerifović!

Bližimo se početku spetkakla koji željno očekuju svi ljubitelji muzike na Starom kontinentu. Torino će biti domaćin 66. Evrovizije.

U konkurenciji je 40 zemalja, među kojima je i Srbija, a sistem takmičenja je sledeći: Učesnici će biti podeljeni i dve grupe, prvo polufinalno veče na programu je 10. maja, dok je drugo dva dana kasnije.

Naša predstavnica je Ana Đurić – Konstrakta nastupaće sa pesmom „In corpore sano“ drugog takmičarskog dana.

Interesovanje je veliko, očekivanja od srpske numere je na najvišem nivou, a ono što posebno daje draž novom takmičenju za najbolju pesmu u Evropi jeste ponuda koju možete pronaći na meridianbet.rs.

Najbolja kladionica na Balkanu je ponovo bila ispred svih tako što je prva izašla sa kompletnom ponudom za Pesmu Evrovizije.

Obuhvaćen je svaki segment takmičenja, a za vas će posebno biti interesantno kakav će biti konačan ishod i da li će Srbija moći do druge pobede u svojoj istoriji.

Prema procenama bukmejkera kladionice Meridan Ukrajina je prvi favorit sa kvotom 1.75. Na drugom mestu je domaćin Italija 4.60, dok treće mesto zauzima jedna od najtrofejnijih zemalja – Švedska sa kvotom 7.35.

Što se tiče toga da Konstrakta može da napravi seznaciju i završi takmičenje za Pesmu Evrovizije ispred svih može se reći da kvota nije zanemarljiva – 65.00.

Kompletnu ponudu možete pronaći na meridianbet.rs, a kako bi sve mnogo lakše funkcionisalo imamo jedan savet za vas.

Kako biste bili u toku sa svim dešavanjima i promenama u vezi ponude za Pesmu Evrovizije, toplo vam preporučujemo da otvorite korisnički nalog na meridianbet.rs.

Ne samo da će vam kvote za kontinentalni muzički spektakl biti na dohvat ruke, već ćete kao poklon dobiti 500 RSD BONUSA DOBRODOŠLICE BEZ USLOVA za online i uzivo kladjenje.

Uživajte!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bivši igrač Zvezde MVP plej-ina Evrolige (VIDEO) 

Košarkaš Makabija iz Tel Aviva Lorenco Braun je proglašen za najkorisnijeg igrača (MVP) plej-ina Evrolige. Makabi je savladao Baskoniju sa...

POVEZANE OBJAVE