NEKI NOVI JUVE: Ekipa će biti utemeljena oko četvorice kapitalaca, zna se i ko će nositi kultnu ‘desetku’

Predsednik Juventusa Andrea Anjeli je bio vrlo iskren, potvrdio je odlazak Dibale bez teških reči uz pohvale Argentincu.

Dibala je prošlost, Vlahović je budućnost, rekao je Anjeli koji je uz osmeh opovrgnuo glasine da odlazi, odnosno da će porodica Elkan dovesti drugog predsednika.

Anjeli je naglasio da će ‘novi Juventus’ biti utemeljen oko četiri igrača koja su već u ekipi – Vlahovića, De Lihta, Kijeze i Lokatelija.

Prema informacijama medija, kultnu “desetku” nosiće Kijeza koji će biti veliko pojačanje za sledeću sezonu kada bude spreman nakon teške povrede koljena.

Ono što još svakako treba napomenuti je da je Anjeli otvorio vrata za povratak legendarnom Del Pijeru, ali je rekao da sam nekadašnji kapiten mora odlučiti šta će raditi i da bi to podrazumijevalo da se vrati iz Los Anđelesa gde sada živi.

Juventus prema rečima Anjelija pedantno planira predstojeći prelazni rok. Klub je spreman izdvojiti veliki novac, ali za mlade igrače čija vrednost raste, to su pokazali u slučaju Vlahovića.

Kao potencijalna pojačanja Juventusa spominju se Đakomo Raspadori, Nikola Milenković, Sergej Milinković-Savić, Davide Fratezi, Destini Udogie…

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PROBIO LED: Prva pobeda Rubljova na šljaci ove godine

Ruski teniser Andrej Rubljov plasirao se u drugu rundu mastersa u Madridu. Savladao je Argentinca Fakunda Banjisa sa 6:1, 6:4....

POVEZANE OBJAVE