Veratiju je dozlogrdila Francuska i hoće nazad u domovinu: Dva velikana ga čekaju raširenih ruku!

Marko Verati je rodnu Italiju napustio već sa 20 godina i dres Peskare zamenio dresom PSŽ-a.

Omaleni Italijan je u parikkom klubu već deset godina, osvojio je osam titula šampiona francuskog prvenstva, što bi se reklo “prešao je igricu” u Francuskoj, ali nije uspeo doći do, toliko željenog, trofeja Lige šampiona s Parižanima.

Izgleda da je 29-godišnjaku “dozlogrdila” Francuska i “monotonija” u kojoj se nalazi PSŽ. O atmosferi u klubu dovoljno govore zvižduci navijača u trenucima kada je ekipa osvojila novi naslov prvaka Lige 1.

Mediji u Italiji javljaju da bi se Verati, najradije, odmah sutra vratio u domovinu. Odmah su iskočili Juventus i Milan kao moguće opcije za iskusnog centralnog veznog.

Problem za italijanske velikane mogla bi predstavljati velika primanja koja Verati ima u Parizu. On zarađuje nešto više od devet miliona evra po sezoni, što je “nemoguća misija” i za najbogatije u Seriji A.

Ako bi Verati i pristao na drastično smanjenje primanja, PSŽ definitivno ne bi popustio oko odštete za njega. Momak rođen u Peskari ima ugovor s Parižanima do 2024. godine, a klub se sigurno ne bi odrekao svog pouzdanog veznjaka za manje od 50 miliona evra.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE