BOGDANOVIĆ SUMIRAO: Možemo da se nosimo sa najjačim timovima

Košarkaši Atlante, završili su učešće u plej ofu Istočne konferencije NBA lige.

Sa 4:1, izbacio ih je prvoplasirani Majami.

Jedan od boljih pojedinaca u timu Hoksa, bio je i srpski internacionalac Bogdan Bogdanović.

Nakon eliminacije, on je sumirao proteklu sezonu:

-Mislim da sam u prethodnoj sezoni napredovao u nekim aspektima – više sam prodirao do koša, češće sam uspevao da iznudim slobodna bacanja, imao sam više pokušaja sad poludistance. Nastaviću da radim u tom smeru. Ako budem snažniji pred sledeću sezonu, na tom polju mogu mnogo da napredujem. Mislim da ću tada biti prava opasnost za protivničke odbrane. Verujem u naporan rad i nastaviću da verujem u svoju rutinu. Ja sam takav. – rekao je on.

On se u poslednjem meču protiv Hita povredio, pa je govorio i o tome:

Trenutno koleno nije sjajno, ali mnogo radim. Ulažem u svoje telo i siguran sam da će se to isplatiti. Mi smo pokazali da možemo da se nosimo sa najvećim timovima i verujem da ćemo u sledećoj sezoni biti bolji. Možda je sezona pre ove postavila prevelika očekivanja. Naši navijači su sjajni, podržavali su nas i na startu sezone, kada smo izgubili neke utakmice. Nadam se da ih nismo razočarali. – zaključio je Bogdanović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OGROMAN PROBLEM ZA VICEŠAMPIONA: Majami bez ključnog igrača, nepoznata dužina pauze!

Košarkaši Majamija u izgubili su od Filadelfije u plej-inu. Imaju još jednu priliku za plasman u doigravanje. Protiv Čikaga odlučiće...

POVEZANE OBJAVE