KAD ZAGUSTI ZOVI SAVEZ: FSS i Laković spasli Partizan od izbacivanja iz Evrope!

Fudbalski klub Partizan je kažnjen od strane FIFA zabranom dovođenja igrača u naredna tri prelazna roka jer nije isplatio novac švajcarskom Luganu za dolazak Filipa Holendera.

Kazna će se ukinuti onog trenutka kada crno-beli plate novac Luganu, a generalni sekretar kluba Milop Vazura je obećao da će se to desiti u narednih 20 dana.

Takođe, crno-beli su bili i na udaru UEFA zbog dugova prema igračima. Igranje u Evropi je bilo na korak od pustog sna, ali kako prenosi Žurnal, u spas su pritekli Zoran Laković i FSS.

Laković je u UEFA, gde trenutno radi, urgirao da se kazna prolongira za 24 časa, a FSS je pomogao finansijski Partizan kako bi platili 250 hiljada evra koliko je bilo potrebno da UEFA ne aktivira kaznu.

Kako piše Mozzart sport, država je pre mesec dana dala Partizanu 2.000.000 evra da bi mogao da reši probleme za dobijanje UEFA licence za sledeću sezonu, ali dug prema Luganu je ostao, nije podmiren i umalo je doveo crno-bele da budu izbačeni iz Evrope.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznato da li Jokići mogu na tribine u Los Anđelesu

Košarkaši Denvera u petak ujutro po srednjoevropskom vremenu gostuju Lejkersima u trećem meču četvrtfinala plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige....

POVEZANE OBJAVE