Lazetić pred Voždovac: Ne priznajem umor

Fudbaleri TSC u nedelju 01. maja od 18.30h u 34. kolu Superlige, na svom stadionu Arena, dočekuju ekipu beogradskog Voždovca uz obećanje da će pružiti dobru igru i pokušati da zabeleže  pobedu u ovoj važnoj utakmici.

Šef stručnog štaba Žarko Lazetić istakao je značaj utakmice sa Voždovcem obzirom da se radi o fenomenalnoj, dobro vođenoj ekipi koja je uz Zvezdu i Partizan trenutno u najboljoj seriji.

U poslednjih osam utakmica izgubili su samo onu protiv nas. Obe ekipe, naša i njihova,  su sjajno organizovane i ofanzivno i defanzivno. U nekim fazama imamo sličan stil igre i borimo se za četvrto mesto,  tako da sam siguran da će i utakmica pred nama  biti odlična kao i ona od pre tri nedelje, rekao je Lazetić..

Lazetić je naglasio da su naredne tri nedelje odlučujuće i da će pokazati koji su dometi plavo–belih, da li četvrto mesto na tabeli, ili samo plasman u plej-ofu. Istovremeno, pozvao je navijaće da u što većem broju dođu na Arenu i podrže domaći tim.

Došli smo do trenutka istine, pred nama je važna utakmica i pravi derbi. Izuzetno nam je bitno da je rešimo povoljno i zato pozivam publiku i navijače da nas u što većem broju podrže. Termin je dobar, vreme će biti lepo, teren je fantastičan, svako ko bude došao uživaće u nadmetanju dve ekipe koje žele da se nadigravaju, a nama je potrebna podrška protiv tako izvanredne ekipe, rekao je Lazetić.

Trener TSC-a je istakao da u profesionalnom fudbalu ne priznaje umor, pogotovu ne u odlučujućim utakmicama.

Umor može da postoji samo u glavama, psihološki. Na prethodnim utakmicama momci su bili izvanredni sve do drugog ili trećeg primljenog gola, posle kojih bi malo klonuli. Možda je delovalo da lako i naivno primamo golove, ali to je zato što smo igrali protiv ekipa koje koriste svaku i najmanju grešku. Analizirali smo prethodne  mečeve. Videli smo  odlične segmente igre  i koje treba da ponavljamo, ali i one koje treba da popravimo. Ekipi sam rekao da osim realizacije i odlučnosti pred protivničkim golom ne treba mnogo toga da menjamo. Nećemo odustati i odstupiti od načina igre koji nam je doneo rezultate i kojima sam prezadovoljan.  Sada je važno je da moji momci stave ad akta utakmice protiv Zvezde i Partizana, jer smo imali najteži raspored sa četiri utakmice protiv lidera na tabeli, rekao je trener TSC-a i dodao:

Važno je da smo na dobrom putu za četvrtu poziciju na tabeli. Svi su dobro raspoloženi, zadovoljan sam kako izgledamo na treninzima i kako smo igrali u većem delu prethodnih utakmica. Protivnik je jako kvalitetan i opasan tako da ćemo pokušati da sve greške koje smo pravili  svedemo na minimum i dođemo do povoljnog rezultata, zaključio je Lazetić.

TSC  trenutno zauzima 6. mesto na tabeli Superlige sa 44  bodova, a Voždovac je 4. na tabeli sa 47 osvojenih bodova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pokuševski se “pohvalio” svojim urnebesnim izvođenjem auta na kraju NBA sezone, pa otkrio da li će igrati za reprezentaciju (VIDEO)

Srpski košarkaš Aleksej Pokuševski na velika vrata je ušao u NBA ligu kao visokopozicionirani pik na Draftu, kada ga...

POVEZANE OBJAVE