ZEMLJOTRES U REGIONU: Dva razloga zbog kojih je ova subota veličanstvena!

Nakon osam meseci takmičenja u regularnom delu ABA lige došlo je vreme da obratimo pažnju na plej-of, ali i kvote koje je kladionica Meridian spremila za prve eliminacione mečeve.

Sve je ispraćeno do najsitnijeg detalja, a na vama je samo da „prelistate“ ponudu na meridianbet.rs.

Uverićete se da je ponuda i više nego kvalitetna, ali pre nego što krenemo na detaljniju analizu timova koji će se takmičiti na početku doigravanja u regionalnoj ligi, želimo da vam predstavimo još jedan izazov u okviru takmičenja IGRAJ ZA KATAR.

Svi igrači koji su registrovani na meridianbet.rs, od 1. aprila imaju priliku da se bore za to da ih Meridian krajem godine odvede na Svetsko prvenstvo u fudbalu.

Princip je jednostavan, takmičari svakog dana odgovaraju na interesantne sportske i slot izazove, a evo šta je to spremno za današnji dan.

DNEVNI IZAZOV ZA 30.04: Neophodno je pogoditi najveću kvotu na tiketu koristeći samo igru I1+&2+. Tiket NE MORA biti dobitan! MINIMALNA UPLATA 150 RSD.

Ako kojim slučajem još uvek niste otvorili korisnički nalog na meridianbet.rs nema prostora za paniku. Vremana ima sasvim dovoljno, a tu je i jedno iznenađenje.

Kladionica Meridian svakom novom registrovanom korisniku poklanja 500 RSD BONUSA DOBRODOŠLICE BEZ USLOVA za online i kladjenje uzivo.

Kao što možete da vidite registracija na meridianbet.rs može da vam donese mnogo benefita. A, onda… Učestvujte u dnevnim izazovima, deponujte novac u toku jednog meseca u minimalnom iznosu od 5.000 RSD i obezbedite kompletan aranžman za Katar – put, smeštaj + karta za Svetsko prvenstvo u fudbalu!

Ali, sa Meridianom to naravno nije sve. Kao što smo rekli počinje plej-of ABA lige, što predstavlja idealan momenat da se upoznamo sa učesnicima, ali i kvotama najbolje kladionice u regionu.

Ove godine imaćemo nešto drugačiji format. U doigravanje ulazi šest ekipa, dve prvoplasirane su odmah zauzele svoje mesto u polufinalu, dok će ostala četiri tima moći da odigraju svojevrsni plej-in na dva dobijena meča.

Prvi duel će odigrati ekipe Cedevita Olimpije i Igokee. Slovenački predstavnik je apsolutni favorit, ali u eliminacionoj fazi je sve moguće.

Drugi par čine FMP Meridian i Budućnost. Dve ekipe su odigrale izuzetno neizvesne mečeve u regularnom delu, što znači da nas u plej-ofu očekuje spektakl.

Kompletnu ponudu i sve detaljne informacije potražite na meridianbet.rs, ali verovali ili ne to nije sve.

Glavni grad Srbije će krajem maja biti mesto održavanja finalnog turnira na kome će se naći četiri najbolja košarkaška tima u Evropi, što je dalo podsticaja kladionici Meridian da napravi nešto spektakluarno. 

Nećemo mnogo okolišati, već ćemo brzo preći na stvar – MERIDIAN DELI 3X2 KARTE, ALI I VRHUNSKE KEŠ BONUSE ZA F4 EVROLIGE U BEOGRADU!   

Biće organizovano još jedno sjajno takmičenje, koje će biti odličan pokazatelj koliko ste dobri poznavaoci aktuelnih dešavanja u najjačem košarkaškom takmičenju na Starom kontinentu! 

Sve što je neophodno jeste da pogodite najveću kvotu na tiketu koja sadrži samo igru „poeni igrača (više)“.

Meridian će častiti najbolja tri igrača i to na sledeći način. Prvoplasirani će dobiti dve karte za finalni turnir, ali i 15.000 RSD bonusa. Drugo mesto vredi dve karte + 5.000 RSD bonusa, dok će trećeplasirani takmičar dobiti dve karte i 2.500 RSD bonusa.

Kompletna ponuda je i više nego impresivna, a kako bi sve prošlo u najboljem redu predlažemo vam da brzo prođete pravila igre koja su laka i jednostavna. 

Sve do 10. maja u 23:59h u promociji mogu učestvovati svi igrači registrovani na meridianbet.rs sajtu ili aplikaciji. 

Ne treba ništa drugo dodati, osim – UŽIVAJTE!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Puma predstavila dres Srbije za EURO (FOTO)

Jedna od stvari koji se najviše iščekuju pred neko veliko fudbalsko takmičenje su predstavljanja novih dresova reprezentacija učesnika. Tako je...

POVEZANE OBJAVE