Poznato gde Gvardiola nastavlja trenersku karijeru!?

Iako je Fudbalski savez Brazila činio brojne napore da za svog novog selektora dovede Pepa Gvardiolu sinoć su stigle nove informacije kada je u pitanju ovaj trener.

Naime, samo nekoliko sati nakon pobede protiv Lidsa mediji u Britaniji su objavili da će Gvardiola ipak ostati u Mančester Sitiju.

Gvardiolin ugovor sa Mančester Sitijem ističe u junu 2023, međutim, više izvora navodi da je dao reč arapskim vlasnicima kako će ga produžiti. Da se samo čeka kraj sezone za taj svečani čin, jer Pep nijednim gestom, makar i toliko povoljnim, ne želi da remeti koncentraciju ekipe koja se osim za titulu bori i za premijerni trofej Lige šampiona u istoriji i već u sredu može da se plasira u drugo uzastopno finale, ukoliko u Madridu obdrani prednost stečenu na engleskom tlu kad je savladala Real 4:3.

Britanskimediji tvrde da je Pep Gvardiola odlučio da ostane još tri godine, bez obzira na ishod preostala dva takmičenja

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE