Barović: U glavi nam je samo FMP

U okviru prvog meča četvrtfinalne serije ABA lige košarkaši Budućnosti savladali su FMP, a novi meč protiv istog protivnika očekuje ih 4. maja u Železniku.

Pobednik u duelu između Budućnosti i FMP Železnika, u polufinalu plej-ofa će igrati sa Partizanom, dok Zvezda čeka boljeg iz duela između Cedevita Olimpije i Igokea.

Košarkaš Budućnosti Filip Barović je za Sport klub rekao da je pred njegovim timom još jedna teška utakmica.

Svesni smo da nas očekuje još jedan zahtevan duel protiv FMP Železnika, ali uradićemo sve što je u našoj moći da dobijemo i drugi meč, stignemo do polufinala i počnemo sa pripremama za duele sa Partizanom. U ovom  momentu u glavama nam je jedino FMP jer znamo da nas očekuje silno motivisan rival, koji će u duel koji sledi ući sa mnogo agresivnosti, energije i motiva, rekao je on i dodao:

Na pomenutu agresivnost i energiju, moramo da odgovorimo istom merom, od prvog do poslednjeg minuta kako bi kvalitet, koji je na našoj strani došao do izražaja. Izvukli smo pouke iz prvog meča. Greške moramo da svedemo na minimum, kao i oscilacije koje smo imali u prvom duelu. Nadam se da ćemo imati bolju realizaciju iz otvorenih pozicija za šut u odnosu na prvi meč. FMP je ekipa koja se nikada ne predaje. Svesni smo toga i odlučni u nameri da se borimo od prvog do poslednjeg minuta, sa ciljem da signemo do pobede i duela sa Partizanom.

Za plasman u polufinale su potrebne dve pobede, a Podgoričani u seriji vode sa 1:0.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE