IZ SPECIJE MEĐU ELITU: Tijago Mota preuzima jedan od najjačih timova današnjice?!

Prema informacijama italijanskog novinara Đanluke Di Marcija, koji je ekspert za transfere, tri su imena o kojima trenutno razmišlja sportski menadžment PSŽ-a.

Prvi od njih je Antonio Konte. Još uvek trener Totenhema prošle nedelje je demantovao glasine koje su ga premeštale u Pariz, ali takođe nije potvrdio kontinuitet u londonskom timu, pa zasad nije isključen njegov prelazak u PSŽ.

Stvorio je carstvo i napravio stotine miliona evra, a sada je sve upitno: Hoće li najveće zvezde ostati verne?

Druga dva trenera o kojima se sve glasnije priča su Joakim Lev i Tijago Mota. Prvi je i dalje slobodan nakon što je napustio klupu nemačke reprezentacije, a pariškim šeicima navodno se poprilično sviđa njegov trenerski stil.

Drugi je idol pariških navijača nakon godina uspešnog igranja u glavnom gradu Francuske. Bio je u kombinacijama već prošle sezone nakon otkaza Tuhela, a sjajan posao koji radi na klupi Specije vratio ga je u orbitu.

Kataranski vlasnici PSŽ-a neće doneti nikakvu odluku do kraja sezone, ali ono što je jasno je da će u junu doći do promene na klupi.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

VEROVAO JE U SVOJU ODLUKU: Klop izabrao Nunjeza pre Nkunkua!

Fudbaleri Liverpula izgubili su od Evertona sa 2:0 i umanjili šanse za titulu Premijer lige u samoj završnici trke. Ove...

POVEZANE OBJAVE