Jevtović oktrio na koju sezonu ga podseća ova

U okviru 34. kola Superlige Srbije, fudbaleri Partizana pobedili su Napredak u Kruševcu rezultatom 3:0 i tom pobedom nastavili poteru za Crvenom zvezdom.

Strelac drugog gola za Partizan bio je povratnik u tim, Marko Jevtović.

Videćemo za mesec dana šta smo uradili. Moramo biti fokusirani na svaki sledeći izazov. I dalje smo u igri za dva trofeja i borićemo se do kraja za svaku loptu, rekao je Jevtvoić za sajt Partizana.

Defanzivni vezni se brzo uklopio u tim Aleksandra Stanojevića.

Pratio sam svaku utakmicu koju sam mogao dok sam bio u inostanstvu. Ima i nekoliko igrača koji su bili tu i kada sam ja bio tako da mi nije problem da se uklopim. Imam iskustva iz prvog mandata i iz inostranstva i došao sam da na najbolji način pomognem ekipi, kada se to bude tražilo od mene.”

Finiš sezone ga podseća na onaj iz 2017. godine kada je sa Partizanom osvojio duplu krunu.

-Da, dosta toga je sličnog. I tada smo verovali da možemo do titule. Jedino što mogu da obećam je da će cela ekipa dati sve od sebe da dođemo do našeg cilja.

Posle Saše Zdjelara, sada je u tandemu zaigrao sa Ljubomirom Fejsom, najtrofejnijim fudbalerom u timu?

-Ljubomir Fejsa je legenda našeg fudbala, čovek koji je toliko dugo igrao na najvišem nivou i osvajao nebrojeno trofeja. Meni lično je velika čast da je on tu, sa nama. On će nam svojim isukstvom i znanjem sigurno mnogo pomoći. Želim mu da bude uspešan, kao i do sada, u karijeri, poručio je Jevtović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Radnički pred gostovanje Zvezdi: poznato je koliko je teško pobediti na njihovom bazenu

Godinama unazad standardni rivali u nokaut fazi domaćih takmičenja, Crvena zvezda i Radnički, započinju polufinalnu seriju plej-ofa Super lige...

POVEZANE OBJAVE