Stefanović pred Budućnost: Zaslužili smo podršku navijača

U okviru četvrtfinalne serije plej-ofa ABA lige, košarkaši FMP-a dočekuju košarkaše Budućnosti. U prvom meču u Podgorici domaći tim je izvukao pobedu, a sada je vreme za novi izazov.

Trener tima iz Železnika Nenad Stefanović izneo je očekivanja pred ovaj meč.

Igramo treći put sa ekipom Budućnosti u period od tridesetak dana. Mislim da se veoma dobro poznajemo i da nema nekih velikih tajni i nepoznanica. Iako smo po mom mišljenju odigrali veoma dobru utakmicu u Podgorici, videli smo da sitne greške i one najmanje, oni kažnjavaju s obzirom da je reč o sjajnoj ekipi i pojedincima. Na nama je da probamo da što manje pravimo grešaka sa kojim im dozvoljavamo lake poene i moramo da shvatimo da je svaki posed veoma bitan, istakao je Stefanović i dodao:

Nadam se da će dvorana biti ispunjena do poslednjeg mesta, mislim da su momci to zaslužili i ovom prilikom pozivam navijače da nam pomognu u meču koji sledi. Očekujem od mojih momaka da se bore za svaku loptu, da energetski budu na maksimumu, pa ćemo videti za šta će to biti dovoljno.

Igokea i Cedevita Olimpija će odmeriti snage 4. maja sa početkom u 19 časova, a od 21 sat snage će odmeriti FMP Železnik i Budućnost. 

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real nemilosrdan protiv Baskonije na startu plejofa, Marinković solidan (VIDEO)

Košarkaši madridskog Reala savladali su u svom Vizink centru Baskoniju sa 90-74, u prvoj utakmici četvrtfinala Evrolige. Aktuelni šampion...

POVEZANE OBJAVE