Bez dlake na jeziku: Kasano o Alegriju, Juventusu i Vlahoviću

Legendarni italijanski fudbaler Antonio Kasano, javno je kritikovao trenera Juventusa Masimilijana Alegrija.

On je za Bobo TV pričao o neuspehu Juventusa ,a posebno je ocenio rad Masimilijana Alegrija.

-Kažu da ne mogu da mu daju otkaz jer zarađuje deset miliona evra. Ja kažem da bi baš zbog toga i trebali. U januaru je potrošio sto miliona evra, a završiće kao četvrti, rekao je Kasano.

O srpskom reprezentatvcu Vlahoviću je rekao.

-Vlahović mi postaje drag iako ga ne poznajem. Jadan on. U četiri meseca je postigao šest golova za Juventus. U Fiorentini bi dao 17. Njegov entuzijazam pada. Priča se da veznjaci ne dodaju loptu. Neverovatno da napadač poput njega, jedan od najboljih u svojoj generaciji na svetu, nije šutnuo na gol na tri utakmice“, jasan je Kasano.

Bivši fudbaler je otkrio kako je bilo u Milanu dok je trener bio Alegri.

Dve godine sam sarađivao sa njim u Milanu. Pomoćni trener Mauro Tasoti je bio zadužen za taktiku, a ne Alegri. Dobar je samo u tome da upravlja ekipom”

Kasano veruje da Juventusu stižu još teži dani, ako se nešto uskoro ne promeni.

-Oni ne znaju da igraju fudbal. Isto će se desiti sledeće sezone ako ne kupe četiri ili pet odličnih igrača. Namaju igru. Da li bih Sariju dao vremena? Da. A De Zerbiju? Da. Pioli? Da. Oni su treneri koji se razvijaju, skromni su, žele da rade. Zašto opet dati godinu nekome ko nije ništa napravio, zaključio je Kasano.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Kladi se na derbi i osvoji kartu za EURO!

Na redu je novi večiti derbi Nakon više nego interesantnog „večitog derbija“ u Super ligi Srbije, ove srede očekuje nas...

POVEZANE OBJAVE