Đoković i Marej: Duel posle 5 godina

Teniski klasik između Novaka Đokovića i Endija Mareja na programu je u četvrtak na Masters turniru u Madridu. Ovo je 37. duel dva sjajna igrača.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković kaže da je povratak Endija Mareja impresivan.

-Impresivno je što je i dalje tu, s obzirom na operaciju i na sve što ga je pratilo prethodnih godina. Njegova upornost i borbeni duh su prava inspiracija. Ostavio je trag u istoriji našeg sporta, osvojio je tri gren slem titule, zlatne medalje na Olimpijskim igrama i bio je broj jedan. On je jedno od najvažnijih imena koje imamo i odlično je što se i dalje takmiči na najvišem nivou, rekao je Đoković za Sport klub.

Kare je reč o Mareju, on je u Madridu pobedio Dominika Tima i Denisa Šapovalova, pa će se u trećoj rundi sastati sa Đokovićem,

U teoriji, ne bi trebalo da imam šansu u tom meču. On je svetski broj jedan, a ja igram sa metalnim kukom, tako da ne bi trebalo da imam šansu“, rekao je Marej i dodao:

-To je izvrsna prilika da vidim na kojem nivou mi je igra. Imali smo mnogo velikih bitaka u našim karijerama, na najvećim turnirima na svetu. Mislim da smo igrali u finalima sva četiri grend slem turnira, igrali smo i ovde u finalu, a dugo nisam imao priliku da igram s njime.

Novak Đoković u međusobnom skoru protiv Mareja vodi sa 25-11.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Milojević nakon remija: Evo šta je izjavio trener Zvezde

Fudbaleri Vojvodine i Zvezde odigrali su nerešeno u Novom Sadu u okviru 32. kola Superlige Srbije, a rezultat...

POVEZANE OBJAVE