Emeri nakon poraza: Ovo je razlog zbog kog je Liverpul u finalu LŠ

Fudbaleri Viljareala izgubili su u polufinalu Lige šampiona od Liverpula na svom stadionu rezultatom 2:3, i ako su na poluvremenu vodili sa 2:0.
Nakon utakmice svoje utiske je izneo trener Viljareala Emeri.

-Na poluvremenu i dalje sam mislio da će nam biti ekstremno teško. Veoma, veoma teško. Cilj je bio da se postigne taj prvi gol i krene u proces preokreta. Uspeli smo. Drugi gol nas je stvarno ohrabrio. Znali smo da ćemo zbog napora iz prvog dela možda biti kažnjeni u nastavku, ali na klupi sam imao igrače voljne da uskoče“, rekao je Emeri.

Trener Viljareala u prvom meču nije mogao da računa na Đerara Morena, to se osetilo i na rezultatu.

Rekao nam je da je osetio da nije u redu, nismo želeli da rizikujemo sa njim u tom prvom meču iako je želeo da bude u timu. On je bio jedini koji nam je dozvoljavao da ulazimo u duele blizu njihove linije odbrane i bez njega, ne bismo mogli ni ovo. Tim nije bio spreman da održi takav ritam svih 90 minuta. Nije bilo dovoljno. Nedostajalo nam je malo, ali to ništa ne oduzima na svemu onom što smo do sada uradili, bila je to sjajna serija rezultata celog tima, poručio je Emeri i dodao:

-Ne možemo biti srećni, kada se ovako izgubi, naravno da ste tužni. Ipak, Liverpul je zaslužio da igra finale jer na Enfildu nismo igrali kako je trebalo. Ta razlika u igri iz prvog i drugog meča je presudila“, zaključio je trener španske ekipe.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

LALATOVIĆ PRED PARTIZAN: Igramo na njihovom terenu i oni su apsolutni favoriti

Fudbaleri Spartaka iz Subotice sutra nastavljaju takmičenje u Superligi Srbije. Nakon reprezentativne pauze, gostuju Partizanu. Imaju 4 boda manje od...

POVEZANE OBJAVE