Klop nakon pobede: Ova utakmica ga je podsetila na jednu

Fudbaleri Liverpula pobedili su sinoć Viljareal 3:2 i ukupnim rezultatom od 5:2 izborili plasman u finale Lige šampiona. Oni će u finalu u Parizu igrati protiv boljeg iz dvomeča Reala i Mančester sitija.

Klopu će ovo biti četvrto finale elitnog takmičenja a Liverpulu deseto.

-Oduševljen sam. Osećaj je kao da mi je prvo finale. Ovo je najbolje takmičenje na svetu, obožavam ga i sviđa mi se i to što je Viljareal uradio ovde, uključujući i publiku u sve to. Mel je na poluvremenu bio takav kakav je, ceo svet je gledao i očekivao da bude 3:0. Ali kad smo prvi put uspeli da ih probijemo i uđemo u taj međuprostor, znao sam da imamo šansu. Ne volim da poredim stvari, ali da, to je podsetilo na taj meč sa Barselonom i još neke utakmice, kaže Klop.

Klop je dobio pitanje, šta je rekao svojim fudbalerima na poluvremenu.

-Šta sam im rekao na poluvremenu? Igrajte bolje nego u prvom! Morali smo da ostanemo mirni. Šta sad da kažem? Imamo samo jednu šansu da pobedimo u finalu. Odigrali smo tako mnogo mečeva, tri takmičenja i još sve nije gotovo. Znam te priče, u prvom poluvremenu bi bili mnogi srećni da dobijemo udarac. Teško je stići do tri finala, ali uspeli smo, jasan je Klop.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE