ZA RUBRIKU ‘VEROVALI ILI NE’: Ako se ovo ostvari, fudbaler Intera biće ismevan do kraja života

U Italiji ćemo po svemu sudeći do kraja sezone gledati mrtvu trku između Milana i Intera kada je u pitanju borba za Skudeto.

Tri kola pre kraja prvenstva, Milan je vodeći sa 77 bodova, a drugi je Inter sa dva boda manje i čeka kiks Milana uz nadu da će pobiediti sve do kraja kako bi obranio naslov prvaka Italije.

Ako se to ne dogodi, odnosno ako Milan osvoji naslov prvaka, fudbaler Intera Hakan Čalhanoglu mogao bi postati predmet ismevanjai do kraja svog života.

Naime, do kraja prošle sezone, kada je Inter osvojio Skudeto Turčin je bio igrač Milana. Letos je ostao na Đuzepe Meaci, ali promenio klub i potpisao za Inter zabivši nož u leđa ‘Rosonerima’, ali čini se da opet neće biti prvak.

Sve u svemu, dve sezone Milan i Inter bi mogli osvojiti po naslov prvaka Italije. U obe sezone Hakan je bio igrač tih klubova, ali ostao bi tako bez naslova. U pogrešno vreme na pogrešnom mestu…

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznate sudbine Radonjića i Nastasića na Majorci

Srpskog fudbalera Nemanju Radonjića kroz čitavu karijeru prate turbulencije. Tako je bilo i tokom ove sezone, a izgleda da...

POVEZANE OBJAVE