Dino Rađa oštro o Zvezdi i Partizanu: ABA liga im služi kao poligon za dovođenje stranaca!

Proslavljeni košarkaš i predsednik Košarkaškog saveza Hrvatske Dino Rađa komentarisao je potencijalni odlazak hrvatskih timova iz ABA lige.

Nismo ništa odlučili, ali smo na sednici u utorak ponudili klubovima opciju da igraju u Ligi šampiona, Evrokupu i Alpe Adria kupu i za sve će biti plaćeni. Sada je na njima da odluče, za to imaju sedam dana. Dakle, idućeg utorka ćemo sve znati. Naravno, ako se dogovore, od sledeće sezone neće moći da igraju u ABA ligi. To bi jednostavno bilo nemoguće zbog rasporeda. Ali mislimo da bi to bilo odlično za hrvatsku košarku. Šta nam je donela ABA liga u poslednjih 20 godina? Ništa. Živimo, stalno se borimo da ostanemo, a ta liga se pretvorila u poligon za Crvenu zvezdu i Partizan da dovode strance. Pitamo se kad su nas tukli Rumuni i Poljaci. Pa hajde da promenimo nešto, da vidimo kako rade i kakvi su im klubovi, rekao je Rađa.

Komentari

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Nikola Mirotić MVP Evrolige!

Košarkaš Barselone Nikola Mirotić proglašen je za MVP-a u Evroligi. On je predvodio Barselonu do prvog mesta u regularnom delu,...
[betpick_widget language_id="9" source_id="2"]

POVEZANE OBJAVE