Iskreno: Venger posle polufinala govorio o Benzemi

Fudbaleri Reala iz Madrida pobedili su Mančester Siti u polufinalu Lige šampiona. Nakon pobede kluba iz Madrida iskusni stručnjak Arsen Venger je hvalio napadača Reala iskusnog Karima Benzemu.

Sjajni napadač je iznudio penal, a zatim ga i sam realizovao za pobedu od 3:1 i prolaz Madriđana u finale Lige šampiona.

-Pokazao je inteligenciju i efikasnost. Sve što radi je pametno i izleda jednostavno. Kada ga vidim kako igra, pomislim da bih i ja mogao tako. On oseća ritam utakmcie kao niko drugi, rekao je Arsen Venger i dodao:

-Interesantno je, i to vidimo širom Evrope, da su najstariji napadači najefikasniji. Robert Levandovski, Benzema, Ibrahimović, daju 35 do 40 golova. Najbolji su napadači u Evropi a imaju preko 30 godina. Svaku grešku protivnika koriste. Benzema je do 30. imao dva ili tri kila viška. Sada je pravi atleta i zato je jedan od dva ili tri najbolja napadača sveta.

Benzema je ove sezone postigao 43 gola na 43 utakmice u svim takmičenjima.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

BLIZU JE: Zidan se vraća!

Legendarni fudbaler Zinedin Zidan na pragu je preuzimanja minhenskog Bajerna, prenosi "Mundo Deportivo". Kao glavni kandidati za naslednika Tomasa...

POVEZANE OBJAVE