ISKRENO: Đoković o dešavanjima u Australiji (VIDEO)

Najbolji teniser sveta Novak Đoković prošao je kroz pakao u Melburnu. Sve što se dešavalo u Australiji je ostavilo posledice ma koliko se on trudio da sve ostavi iza sebe.

Đoković je te stvari otkrio u razgovoru za Tennis Channel:

-Posle povratka iz Australije, moram da priznam, možda sam malo potcenjivao emocionalno stanje u kojem sam bio. Pomislio sam: ‘Znaš, pa, ja sam van Australije, to je ono što jeste. Šta se desilo, desilo se. Idem dalje.’ Ali, u narednim mesecima osećao sam da su emocionalni i mentalni tragovi onoga što se tamo dešavalo još prisutni. Tek u poslednjih nekoliko nedelja sam počeo da izlazim iz toga, i da koristim sve što se dogodilo kao pogonsko gorivo i pozitivnu energiju. Nikada ranije u životu se nisam suočio s takvim okolnostima, uzelo je svoj danak mentalno i emotivno. Pokušavao sam da pristupim svakom sledećem turniru kao bilo kojem drugom, ali shvatio sam da nije tako lako samo se otresti svega, tog osećanja… Ne znam, teško je objasniti. Nemam pravu reč, ali neki osećaj kao da me nešto zauzdava. Naročito u prvim turnirima“, rekao je Novak Đoković.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Đoković u Rimu dan ranije u odnosu na drugog nosioca

Novak Đoković će biti prvi nosilac petog mastersa sezone, na turniru u Rimu. Tako je odlučeno da gornja polovina žreba...

POVEZANE OBJAVE