Sezona iz snova očarala velikana: Pašalić napušta Atalantu u transferu vrednom 25.000.000 evra!?

Hrvatski veznjak Mario Pašalić jedna je od ključnih karika Atalante ove sezone.

Izmaknuće im Liga šampiona iduće sezone, sad su u borbi za Ligu Evrope. Da bi došli do tog cilja ponajviše svojim golovima pomaže Pašalić.

U samo poslednje tri utakmice postigao je hrvatski veznjak bitne golove za Atalantu, a ukupno ih je u Seriji A postigao 12 ove sezone i šest puta asistirao.

Pašaliću je ovo najbolja sezona u dosadašnjoj karijeri što se tiče lične forme, pa bi zbog toga na leto mogao razmisliti o promeni sredine. Četiri godine nosi dres Atalante koja ga je otkupila od Čelsija za 14.5 miliona evra.

Prema pisanju italijanskih medija za njegovo dovođenje zagrizao je Napoli koji bi ovog leta mogao biti jedan od aktivnijih klubova Serije A što se tiče odlazaka i dolazaka.

Aurelio De Laurentis razmišlja o osvežavanju ekipe i ponovnom pokušaju napadanja Skudeta. Pašalić je navodno visoko na listi želja, a vrednost njegovog transfera, ako do njega dođe, mogla bi iznositi oko 25 miliona evra.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POLUFINALNI OKRŠAJ: Partizan i Budućnost počinju seriju u aprilu?

Košarkaši Partizana plasirali su se u polufinale ABA lige nakon eliminacije Igokee. Branilac regionalne titule će igrati protiv Budućnosti. Još...

POVEZANE OBJAVE