Stanojević se ne smiruje: U Partizanu sve idealno, prave se spinovi da se duguje 200 hiljada evra!

Aleksandar Stanojević u finišu prvenstva nastavlja da “bljuje vatru” na konferencijama za novinare. Glavna meta su najveći rival kao i mediji za koje kaže da prave spinove i pišu samo loše vesti iz crno-belog tabora.

On je upitan da li će pad protiv Crvene zvezde i Čukaričkog, kada Partizan nije postigao gol, koštati titule njegov tim.

To nije bio pad! Mi smo onemogućeni. Da je bio crveni karton na Bnovom brdu ) možda bismo i na tom meču dali tri gola. Zadovoljan sam što stvaramo šanse, dajemo golove, ako uzmete celu godinu videćte da smo u dobrom ritm. Uzroz što smo dali manje je u specifičnim stvarima, rekao je Stanojević a potom optužio medije da se ponašaju kao da je Crvena zvezda šampion:

I vi mediji se ponašate kao da je Zvezda uzela titulu. Vidim kako svi pričaju d aće Zvezda igrati u Ligi šampiona, ko su joj protivnici. Nije nam prijatno iz hiljadu razloga, momci ne odustaju od prvog dana, videli ste njihov odnos i način funkcionisanja. Mi se uvek nadamo. Dok smo matematički u mogućnosti.

Potom je reagovao na konstataciju da će Crvena zvezda teško kiksnuti dva puta u poslednja tri kola.

Vi pričate realno, ali gde da izgube? Bilo je šest utakmica do kraja  i što ne može da se izgubi u Novom Sadu? Zašto igramo, ima li smisla da igramo ili da se ja uzdržavam i kažem da ne može da izgubi. Naravno da verujem, ali šta… Svi smo mi verovali, pa se desi Čukarički, Napredak, o čemu pričamo. Verujemo da će prvenstvo biti regularno, a onda ne radi VAR. I opet ću vas sve nervirati. Zašto? Zato što posle 100 dobijenih utakmica i 100 datih golova imam pravo da pričam! Sve smo dobili, a vi ste napravili spin da se Luganu duguje 200.000 evra. Glupost!

Ne znam da li je bila takva frka kad se Milošu Degeneku dugovalo 900.000 evra! Znate šta je to u Srbiji, pa je sve super i bajno. Ovde momci uglavnom dobijaju novac na vreme, ima i nekih dugova od ranije, ali da se ovde duguje nikome 900.000 vi mediji biste nas ugasili. Znam, ponavljam se, kazaćete: „Ovaj opet priča“. Mogu to sebi da dozvolim, jer smo sve utakmice dobili, igrali osminu finala Lige konferencije, u polufinalu smo kupa. A ovde se prave spinovi, to nije tačno, utiče na opštu sliku. Da ne verujemo u nas, mislite li da bismo pobediloi sve utakmice? Da je frka u Partizanu, da nismo dobili između nas?

Za trenera Partizana nisu bila potrebna pitanja, sam je nastavio da priča.

U Partizanu nema nikakvih problema zato što sve pobeđujemo. Da znate, sve je u redu, između nas i u rukovodstvu zato što smo uzeli toliko bodova. Da ne verujemo mi bismo odustaloi, ne bismo pobedili u Krivševu, ni Čukarički, ni TSC, al smo oprezni zbog mašinerije koju je Zvezda pokrenula tokm proleća. Jel’ bilo obećanje da će sve biti regularno? Jel’ izašao predsednik države i rekao: „Zapamtite da će prvenstvo biti regularno?“ Onda na polusezoni neko nije ispoštovao predsdenika države i celu priču. I onda ćete da spinujte zašto nisi pobedio 40 utakmica. Nije raspad kod nas! Kod nas je sve super. Pravićete razne spinove, jer je tamo ozbiljna mašinerija. Žao mi je što su naši navijači ušli u vrtlog te priče. Umesto da nam pomognu, jer ginemo za ovaj grb ozbiljno. Da smo odustali sad bismo bili iza 30 bodova. Teško je boriti se sa mašinerijom, rekao je Stanojević.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POLUFINALE ABA LIGE: Partizan i Zvezda nemaju gde da igraju svoje mečeve

Poznati su svi polufinalisti ABA lige, ali kako stvari stoje polufinalne utakmice neće skoro početi. U borbi za polufinale sastaju...

POVEZANE OBJAVE