Terzić od dolasku Dzjube: Radimo sve što je u našoj moći

Kao grom iz vedra neba je odjeknula vest iz ruskih medija da je Crvena zvezda u pregovorima sa kapitenom Zenita Artjomom Dzjubom.

Snažni napadač ne uspeva da se sa upravom šampiona Rusije dogovori oko produžetka saradnje, i tu crveno-beli vide svoju šansu da privole sjajnog strelca da dođe u Beograd.

Prema izveštajima ruskih medijaDzjuba je zainteresovan za ponudu, dok Zvezdan Terzić, koji je potvrdio da je klub poslao ponudu, još uvek ne zna kako će se situacija odvijati.

Tačno je da želimo da dovedemo Dzjubu. Teško je reći u ovom trenutku u kojoj smo fazi pregovora, ali interesovanje Zvezde postoji. Mi smo spremni za pregovore, a što se tiče plate, o tome je još rano govoriti. Ali, mi radimo sve što u našoj mogućnosti da bi obe strane bile zadovoljne. Takođe, ne bih sad govorio o dužini ugovora, sada je važno da imamo dobar kontakt sa Artjomom, a o detaljima ćemo kasnije, rekao je generalni direktor crveno-belih.

Nekoliko njegovih utakmica sam uživo odgledao, dobro poznajemo sve njegove kvalitete. Kao što sam već rekao, mi imamo želju da ga dovedemo, ali u ovom momentu ne bih govorio o detaljima, zvršio je Terzić za ruske medije.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Marin: U derbijima smo pokazali da smo kvalitetniji

Tehnički direktor Zvezde, Marko Marin smatra da su crveno-beli zasluženo po sedmi put uzastopno osvojili Superligu. - Ponavljamo dobre rezultate,...

POVEZANE OBJAVE