JOVANOVIĆ POSLE TEŠKOG STARTA SUPERLIGE: Ne funkcionišemo kao tim

Košarkaši Mege teže nego što je bilo očekivano slavili su na startu Superlige Srbije protiv Slobode iz Užica sa 79-78, u prvoj utakmici četvrtfinalne serije.

Trener Mege Vladimir Jovanović istakao je da njegovi košarkaši još uvek ne funkcionišu kao tim, usled velikih kadrovskih promena koje su se desile.

Dobro smo otvorili meč, ali svaka izmena je predstavljala problem, jer tim koji sada vodim sastavljen praktično iz dva dela, od momaka koje sam vodio tokom čitave sezone i četiri, pet igrača koje smo dodali iz OKK Beograda. Pokazali smo da još ne funkcionišemo kao tim, što i nije bilo za očekivati s obzirom da smo na okupu samo sedam dana, zaključio je Jovanović, pa ocenio:

Ne mislim da nas je njihova zonska odbrana poremetila, već smo organizaciono ispali iz igre. Nismo dovoljno sarađivali i normalno je da je zbog toga utakmica ušla u egal. Treba reći da je to i zasluga Slobode, koja je odličan tim i sjajno je vođena od strane mog kolege Olivera Popovića. Iskreno, očekivao sam ovakvu utakmicu, a nadam se da ćemo vremenom mi početi bolje da funkcionišemo, da će momci bolje sarađivati i da ćemo u nastavku takmičenja izgledati bolje, poručio je trener Mege.

Četvrfinalna serija plej-ofa se igra na dve pobede, a druga utakmica je na programu već u ponedeljak 9. maja od 19 časova u Užicu. Eventualna treća utakmica će se igrati u sredu 11. maja u hali Mega Factory.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Murinjo ne prašta tako lako: “Sa tim čovekom ne želim više nikad raditi”

Žoze Murinjo je trenutno bez kluba nakon što je u januaru dobio otkaz nakon dvie i po sezone...

POVEZANE OBJAVE