Partizan nastavlja borbu za titulu, rutinska pobeda protiv Vojvodine (VIDEO)

U derbiju plej-ofa Super lige Srbije, fudbaleri Partizana savladali su na svom terenu ekipu Vojvodine rezultatom 2:1.

Već u uvodnim trenucima utakmice domaći tim je došao do prednosti. Tačnije, u 4. minutu, Terzić se odlično snašao u kaznenom prostoru, pobegao je odbrani Vojvodine i spoljnom je “spakovao” u mrežu, pa je Partizan poveo sa 1:0.

Gostujući tim je imao dobru priliku u 13. minutu. Bastajić je bio taj koji je šutirao i lopta je završila pored desne stative pa je rezultat ostao nepromenjen.

U nastavku meča pretili su i jedni i drugi, Nikola Terzić se našao u odličnoj šansi u 24. minutu meča, sada je šutirao malo izvan kaznenog prostora i njegov udarac je završio pored leve stative.

Pred sam finiš prvog poluvremena, crvno-beli su uvećali prednost. Krenula je Vojvodina u napad, pa izgubila loptu koja brzo dolazi do Rikarda koji je sa desnog boka ušao u kazneni prostor. Levo je imao samo Meniga, pa je stao da sačeka saigrače, a odbrana Vojvodine nije imala najbolju reakciju i usledio je dribling pa šut u kontra ugao i lopta zavšrava u mreži za velikih 2:0.

U drugom poluvremenu opao je tempo utakmice, u 60. minutu dvostruku izmenu napravila su oba trenera.

U igru su išli Miloš Jojić i Lazar Marković, a teren su napustili Bibars Natho i Kvinsi Menig

Vojvodina je takođe promenila, Bjeković i Nešković su ušli u igru.

U 81. minutu šansa za Partizan. Probao je Lazar Marković da pobegne od odbrane Vojvodine, ali je njegov pokušaj završio pored gola i rezultat se nije promenio.

Veljko Simić je bio u velikoj prilici u kaznenom prostoru u 89. minutu, ali je bio izblokiran. Tražila je Vojvodina penal, ali od toga nije bilo ništa.

Posle Simićevog udarca imala je Vojvodina još dva pokušaja i oba su bila izblokirana.

Pred sam kraj utakmice, Simić je šutirao, a Nešković ubacio loptu u mrežu, a nakon pregleda VAR-a gol je priznat, pa su gosti uspeli da smanje prednost.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pokuševski se “pohvalio” svojim urnebesnim izvođenjem auta na kraju NBA sezone, pa otkrio da li će igrati za reprezentaciju (VIDEO)

Srpski košarkaš Aleksej Pokuševski na velika vrata je ušao u NBA ligu kao visokopozicionirani pik na Draftu, kada ga...

POVEZANE OBJAVE