Partizan nastavlja borbu za titulu, rutinska pobeda protiv Vojvodine (VIDEO)

U derbiju plej-ofa Super lige Srbije, fudbaleri Partizana savladali su na svom terenu ekipu Vojvodine rezultatom 2:1.

Već u uvodnim trenucima utakmice domaći tim je došao do prednosti. Tačnije, u 4. minutu, Terzić se odlično snašao u kaznenom prostoru, pobegao je odbrani Vojvodine i spoljnom je “spakovao” u mrežu, pa je Partizan poveo sa 1:0.

Gostujući tim je imao dobru priliku u 13. minutu. Bastajić je bio taj koji je šutirao i lopta je završila pored desne stative pa je rezultat ostao nepromenjen.

U nastavku meča pretili su i jedni i drugi, Nikola Terzić se našao u odličnoj šansi u 24. minutu meča, sada je šutirao malo izvan kaznenog prostora i njegov udarac je završio pored leve stative.

Pred sam finiš prvog poluvremena, crvno-beli su uvećali prednost. Krenula je Vojvodina u napad, pa izgubila loptu koja brzo dolazi do Rikarda koji je sa desnog boka ušao u kazneni prostor. Levo je imao samo Meniga, pa je stao da sačeka saigrače, a odbrana Vojvodine nije imala najbolju reakciju i usledio je dribling pa šut u kontra ugao i lopta zavšrava u mreži za velikih 2:0.

U drugom poluvremenu opao je tempo utakmice, u 60. minutu dvostruku izmenu napravila su oba trenera.

U igru su išli Miloš Jojić i Lazar Marković, a teren su napustili Bibars Natho i Kvinsi Menig

Vojvodina je takođe promenila, Bjeković i Nešković su ušli u igru.

U 81. minutu šansa za Partizan. Probao je Lazar Marković da pobegne od odbrane Vojvodine, ali je njegov pokušaj završio pored gola i rezultat se nije promenio.

Veljko Simić je bio u velikoj prilici u kaznenom prostoru u 89. minutu, ali je bio izblokiran. Tražila je Vojvodina penal, ali od toga nije bilo ništa.

Posle Simićevog udarca imala je Vojvodina još dva pokušaja i oba su bila izblokirana.

Pred sam kraj utakmice, Simić je šutirao, a Nešković ubacio loptu u mrežu, a nakon pregleda VAR-a gol je priznat, pa su gosti uspeli da smanje prednost.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Inzagi odlučio gde nastavlja karijeru!

Simone Inzagi će u aktuelnoj sezoni, gotovo sigruno, doneti Skudeto Interu posle tri godine na klupi ekipe iz Milana. Plavo-crni...

POVEZANE OBJAVE