PREMIJER LIGA: Totalni debakl Junajteda, Čelsi doživeo šok na “debiju” novog vlasnika (VIDEO)

Fudbaleri Mančester Junajteda doživeli su veliki debakl na gostovanju Brajtonu, pošto su poraženi sa čak 4-0.

Iako su imali veći posed lopte i sličan broj šuteva ka golu, domaćin je bio mnogo konkretniji i ostvario neočekivano ubedljivu pobedu nad velikanom.

Domaće je u prednost doveo Moizes Kaisedo u 16. minutu, kada je savršeno naciljao sa oko dvadeset metara posle odbitka i savladao De Heu. Ovaj gol je bio i jedini u prvom delu igre.

Nakon povratka na teren je, međutim, tek usledio šok za navijače Junajteda. Posle asistencija Leandra Trosara prvo je u 49. minutu prednost duplirao Mark Kukurela, a zatim osam minuta kasnije na 3-0 povisio Paskal Gros.

Nije prošlo ni tri minuta, kada se Trosar i sam upisao u listu strelaca i postavio konačan rezultat. On se našao na pravom mestu posle lopte sa desne strane, kada je blokirao pokušaj intervencije Dioga Dalota, pa se od njega praktično odbila u gol.

Pobedu nije zabeležio ni Čelsi, iako je na Stamford Bridžu protiv Vulverhemptona vodio sa 2-0, posle golova Lukakua u roku od samo dva minuta, u intervalu od 56. do 58. minuta, od kojih je prvi bio realizovan jedanaesterac.

Ipak, u 79. minutu Vulfsi su smanjili posle akcije dvojice Portugalaca, i to nedugo posle njihovog ulaska u igru. Čikinjo je oduzeo loptu na sredini terena i prosledio ju je Trinkau, koji se namestio na šut i sjajnim pogotkom sa oko 18 metara smanjio na 2-1.

Kada je već isteklo zaustavno vreme od 6 minuta, lopta je došla do Čikinja na desnoj strani, koji se ponovo našao u ulozi asistenta posle centaršuta koji je iskoristio Konor Kodi, nakon što se najbolje snašao u šesnaestercu između dvojice protivničkih fudbalera.

Tako su Plavci ostali bez već viđene pobede, nakon promene vlasništva koja je danas obelodanjena.

U ostalim današnjim utakmicama Premijer lige ostvareni su sledeći rezultati:

Brentford – Sautempton 3-0

Barnli – Aston Vila 1-3

Kristal Palas – Votford 1-0.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Povezivan je sa Zvezdom: Miško otkrio sudbinu Nikole Đurišića

Košarkaš Mege i srpski reprezentativac Nikola Đurišić, ima fantastičnu sezonu iza sebe. Mediji polemišu da bi karijeru mogao nastaviti...

POVEZANE OBJAVE