U HUMSKOJ TRLJAJU RUKE: Partizan nadomak 3.000.000 evra!

Fudbaleri Almerije sve su bliže plasmanu u Primeru. Poslednji korak kojim su se približili je ubedljiva pobeda nad Amorebijetom u Segundi, a novi gol za pobednički tim postigao je i Umar Sadik, nekadašnji fudbaler Partizana.

On je zatresao mrežu u 89. minutu, pa na taj način, uz dosadašnje golove, direktno utiče na potencijalno veliku svotu novca koja bi uskoro mogla da legne na račun Partizana.

Sadik je gol postigao na veoma lep način, kada je fintom izbacio dvojicu protivničkih igrača, a zatim zaobišao i golmana.

Crno-belima je svakako irelevantna činjenica da je napadač u 83. minutu promašio penal u ovom duelu.

Prethodno je u 75. minutu prednost Almerije duplirao bivši štoper Crvene zvezde Srđan Babić.

Naime, prema dogovoru koji je sklopljen prilikom prodaje nigerijskog napadača Almeriji, crno-belima sledi ova suma u slučaju da se, u periodu trajanja sklopljenog ugovora, ovaj tim plasira u najviši rang španskog fudbala.

Almerija je lider na tabeli sa 76 bodova, što je 7 više od trećeplasiranog Valjadolida, uz utakmicu više. U viši rang odlaze dve prvoplasirane ekipe.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE